22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Binance in Gulf Innova bosta v četrtem četrtletju 2023 na Tajskem ustvarila kripto zamenjavo

- Advertisement -

Binance in njegov tajski partner Gulf Innova sta si zagotovila licence upravljavca digitalnih sredstev na Tajskem za ustvarjanje povsem sveže kripto zamenjave.

1434 Skupaj ogledov

48 Skupaj delnic

Kriptovaluta nadomešča Binance še naprej širi svoj globalni doseg z zagotavljanjem novih regulativnih odobritev na Tajskem.

Gulf Binance — skupni kripto projekt Binance in Gulf Powerove inovacijske veje Gulf Innova — je od tajskega ministrstva za finance pridobila licence za upravljanje digitalnih sredstev. Licence omogočajo agenciji, da izvede kripto zamenjavo, ki jo ureja državni zakon o vrednostnih papirjih in zamenjavi cene.

Objava novice na Bi morda dodatno 26, Binance je govoril o Gulf Binance je odločen, da bo ustvaril blagovno znamko zamenjava novega digitalnega sredstva na Tajskem do četrtega četrtletja 2023.

Svež kripto projekt bo združil Binanceovo strokovno znanje o digitalnih sredstvih z Gulfovim globokim pojmovanjem tajskega trga. Podjetji sta skupaj tesno sodelovali več kot eno leto, da bi raziskali možnost, da bi ustvarili zamenjavo za lokalno digitalno sredstvo.

Gulf Power tajskega milijarderja Saratha Ratanavadija je najprej dosegel dogovor z Binanceom, da bi nagovoril oblika tveganja v januarju 2023.

“Po z izkoriščanjem Binanceovega strokovnega znanja na strani uveljavljene domače prisotnosti in skupnosti v Zalivu, Gulf Binance cilja na predstavitev celotne zmogljivosti strokovnega znanja o blockchainu za izpolnjevanje želja tajskih uporabnikov,« je o tem govoril regionalni vodja Binance za Azijo, Evropo in Meno, Richard Teng.

Vlada je govorila tudi o tem, da se je Tajska izkazala kot kripto-pristna država, ki dokazuje močno zavezanost kripto in blockchainu.

Kot prej Gulf Power bi morda prejel priznanje za strateške naložbe v podjetje Binance s sedežem v Združenih državah, ki je v celoti podprto z Binance.US. Aprila 1200 je agencija razkrila, da je vložila v »Serijo Seed Najbolj cenjeno izdano zalogo s strani BAM Purchasing and Selling Services,« ki je upravljavec Binance.US.

Povezano: Binance.ZDA išče metode za odpravo večinskega deleža Changpeng Zhao

Novica prihaja med provokacijami tajskih regulatorjev, da bi uveljavili vrsto zakonov za zaščito trgovcev s kriptovalutami. Januarja 2023 je monetarni regulator uvedel nova pravila za produkte in ponudnike skrbništva kriptovalut, ki zahtevajo, da vsi skrbniki kriptovalut premisliti v primeru nepredvidenih dogodkov.

Revija: Asia Issue: Ripple, Visa je polovica HK CBDC pilota, Huobi obtožbe, GameFi token up 300%

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -