17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Binance lansira Binance Bridge 2.0 za združevanje CeFi in DeFi

- Advertisement -

Ponudnik bi uporabnikom omogočil premostitev sredstev iz katere koli verige blokov v verigo BNB.

2243 Skupno število ogledov

Skupaj deleži

V torek je centralizirana kriptovaluta, ki nadomesti Binance, napovedala uvedbo Binance Bridge 2.0. Značilnost uporabnikom omogoča, da premostijo sredstva iz katere koli verige blokov, skupaj z žetoni, ki niso več navedeni v aplikaciji Binance, v verigo BNB. Premostitvene žetone, navedene na Binance, je mogoče hraniti v denarnici Funding ali Put Wallet, medtem ko se žetoni, ki ne kotirajo na borzi, lahko prenesejo samo v denarnico za financiranje.

Stranke lahko premostijo oz. premostitve žetonov med njihovimi izvornimi verigami blokov in verigo BNB z oblikovanimi funkcijami depozita in dviga. V ustrezni smeri Binance načrtuje tudi izdelavo boljšega modela svoje mobilne aplikacije, ki bo uporabnikom omogočila olajšanje takšne konverzije z enim samim klikom. Glede očaranja je Mayur Kamat, vodja produkta pri Binance, dejal:

“Z Binance Bridge 2.0 lahko oblikujejo decentralizirane finance, ki so dostopne bližjim gledalcem po vsem svetu, medtem ko nemoteno ponujajo brezhibne uporabniške zmožnosti, ki jih ponuja centralizirano financiranje. To opažamo že skozi visoko kakovostno sprejetje Mini-aplikacije PancakeSwap.” Binance je v Binance Bridge 2.0 implementiral tudi edinstven načrt za avtomatizirano upravljanje kroženja žetonov. Zamenjava ne bo več zadrževala presežka vezanih žetonov, ki so večkrat opredeljeni kot zavita sredstva, razen za velikost medpomnilnika v vročih denarnicah. Kot nadomestilo bi to lahko zelo verjetno natisnilo dodatne žetone, ko uporabniki umaknejo vezane žetone v jasno verigo BNB.

Družba je navedla, da je lahko vsaka raznolika naklada podprta z domačimi žetoni, ki so jih naložili uporabniki iz običajnih verig blokov. Ko se uporabniki odločijo, da bodo od vezanih žetonov čakali na običajne žetone, lahko naložijo vezane žetone v Binance in umaknejo običajne žetone. Hkrati je mogoče fenomenalne žetone pometati v kul denarnico in robotsko zažgati.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -