15.1 C
Ljubljana
Wednesday, May 31, 2023

Binance lansira hipotekarno karakteristiko nezamenljivega žetona (NFT).

- Advertisement -

Pixabay Številni ponudniki kriptovalut so zadovoljni s pospešenimi prizadevanji za povečanje svojih izbir in tokov zaslužka ter neprimerno poveličevanje svoje osebe. V koraku z objavo, vrhovni kripto nadomestek po obsegu trgovanja, Binance, je svojim izdelkom in podjetjem dodal funkcijo posojanja nezamenljivih žetonov (NFT).

Nadomestna kriptovaluta bo dolžnikom omogočila, da razsvetlijo svoje NFT kot zavarovanje za izposojo kriptovalute, ne da bi želeli spodbujati vire. Ta moda je lahko del Binanceovih širitvenih načrtov.Zavarovano izposojanje kriptovalut NFT z ničelnimi stroški gorivaBinance ima na novo uvedene cilje posojilnega produkta NFT, da zagotovi bolj dostopno rešitev za imetnike NFT, ki jim omogoča izposojo po agresivnih stroških za hobi in brez stroškov plina. Prav tako strankam omogoča, da si izposodijo eter, ne da bi pri tem prodali svoje vire. Na začetku bo izdelek morda na voljo za vsako priložnost za imetnike profilnih zbirk NFT, ki ustrezajo Bored Ape Yacht Članstvo (BAYC), Azuki, Mutant Ape Yacht Membership (MAYC) in Doodles. V koraku z Binance bi ta sodobna funkcija predstavila prednosti decentraliziranih financ v soseski Binance NFT.

Nadomestna možnost je dodatno omenila, da lahko kmalu vključuje izboljšave za več zbirk NFT. Poleg tega je Binance dejal, da je ta izdelek zasnoval za stranke, ki potrebujejo lažen dostop do skladov, vendar zdaj niso pripravljene promovirati svojih cenjenih NFT-jev. Funkcija uporablja pristop Request-to-Pool, kjer deluje Binance NFT, ker posojilni sklad, ki zagotavlja lažji- razdeljene in stabilne veščine. Količina, ki si jo lahko izposodijo stranke ETH, bi bila odvisna od spodnje oznake zbirke NFT, ki bi jo izračunal Ninance z uporabo Oracle Pricing. Oracle Pricing bi osvetlil podatke iz samo nekaj virov, vključno s ponudnikom Oracle Chainlink in trgom NFT OpenSea.

Tveganja, povezana s posojili NFTV času tiska je trg Binance NFT presegel 98 milijonov strank po vsem svetu in predstavlja veliko dragocenih zbirateljskih predmetov. Odkar je Binance junija predstavil svojo platformo NFT 2021, nadomestni je postopoma razširil svoje vidike. Marca je Binance predstavil model beta generatorja slik NFT, ki v bistvu temelji na AI, znanega kot “Bicaso.” Čeprav ima Binance velikansko znanje in neprimerno osebo pri vlaganju NFT ter veliko izbir, povezanih z DeFi, je priznal, nevarnosti, povezane s posojili NFT.Trg NFT je izjemno nestabilen in lahko povzroči nedvomne izgube, ko se vrednost sredstev zmanjša. Zaradi tega dejstva je nadomestni naročnik strankam naročil, naj ocenijo nevarnosti, s katerimi se soočajo s tem novim ponudnikom.

Medtem je tržna kapitalizacija NFT še naprej rasla in znaša 3 USD,500,98,631.24 v času tiska. Obseg prodaje na trgu je dodatno dosegel $32, 631,070.48, vendar razkriva upad za 7. 070% v urah . NFT zaključijo prodajo na 115083 , 060 , navzdol od .98% v 24 ur, pri čemer je MutantApeYachtClub serene glavni paket v vseh meritvah z izjemo -urni obseg prodaje. 115083 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne novice 277591 Prehodne 3 minute branja o kripto novicah tega trenutka!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -