19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Binance nadaljuje dvig fiatov s hitrejšimi plačili v Veliki Britaniji

Binance nadaljuje dvig fiatov s hitrejšimi plačili v Veliki Britaniji

Binance je na svoje spletno mesto v Združenem kraljestvu objavil obvestilo, da družba Binance Markets Limited nima dovoljenja za izvajanje reguliranih dejavnosti v Združenem kraljestvu.

636 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

Binance resumes fiat withdrawals via Faster Payments in UK

Vodilna decentralizirana kripto izmenjava po obsegu trgovine Binance je obnovila dvig britanskih funtov z uporabo mreže hitrejših plačil.

junija 28, je Binance naložil obvestilo, ki razkriva, da se dvigi prek hitrejšega plačila, priljubljene medbančne banke s sedežem v Združenem kraljestvu platforma, je bila zaradi vzdrževanja začasno ukinjena.

Novica je prišla isti teden, ko je britanski finančni regulator, Financial Conduct Authority (FCA), naročil družbama Binance Markets Limited in Binance Group. prenehati vse regulirane dejavnosti v zvezi z izvedenimi finančnimi instrumenti in vrednostnimi papirji v državi. Zaradi tega so mnogi lahko sklepali na nenadno in na videz nepregledno ukinitev hitrejših plačil, kar bi lahko pomenilo nadaljnje težave pri menjavi.

Po podatkih iz junija 30, ki ga je Reuters navedel s predstavnikom Binance, so bili dvigi prek hitrejših plačil obnovljeni junija 29 poleg nakupov bančnih kartic za uporabnike v Združenem kraljestvu.

Tiskovni predstavnik je tudi dejal, da očitna represija FCA ne vpliva na sposobnost britanskih prebivalcev, da dostopajo do storitev na svoji spletni strani.

V obvestilu, objavljenem na spletnem mestu FCA iz lanskega leta, je navedeno, da Binance Markets Limited ne sme “promovirati ali sprejemati nobenih novih prošenj za posojilo s strani maloprodajnih strank z delovanjem njegovega sistema elektronskega posojanja” ali promovirati Binance, BinanceUK ali EddieUK kot regulirane platforme FCA za trgovanje s kriptovalutami.

Povezano: Britanska banka NatWest omejuje transakcije na kripto borze

Binance.co.uk je naložil obvestilo, da družba Binance Markets Limited v Združenem kraljestvu ne sme izvajati reguliranih dejavnosti v skladu z zahtevami FCA:

“Binance.com je platforma, ki globalnim strankam ponuja različne izdelke in storitve. Nekateri od teh izdelkov in storitev so regulirani zunaj Združenega kraljestva, drugi pa ne. Binance Markets Limited je podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki še ni poslovalo. Družbi BINANCE MARKETS LIMITED NI DOVOLJENO, DA SE PODJETJA KATERIH UREJANIH DEJAVNOSTI V ZK. “

Junija 2020 je Binance objavil, da je pridobil “subjekt, ki ga ureja FCA,” da bo Binance.UK upravljal Binance Markets Limited naprej.

Prejšnji članekElon Musk thinks its Okay to Endorse the CCP with their Human Rights Abuses but Bitcoins Carbon Emissions are too much for Him
Naslednji članekMike Novogratz pravi, da je kitajski rudar “velik neto pozitiven za kripto”

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments