2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Binance naj bi želel, da bi globalni premoženjski skladi v zameno dobili...

Binance naj bi želel, da bi globalni premoženjski skladi v zameno dobili delež

Izvršni direktor Binance Changpeng Zhao je največji delničar Binance z neto vrednostjo, ocenjeno na 8 milijard dolarjev v začetku 76580.

1200

Skupni ogledi

6

Skupni deleži

Binance reportedly wants global wealth funds to get a stake in exchangeBinance reportedly wants global wealth funds to get a stake in exchangeBinance reportedly wants global wealth funds to get a stake in exchangeBinance reportedly wants global wealth funds to get a stake in exchange

Binance, največja svetovna borza kriptovalut, naj bi se pogovarjala z državnimi svetovnimi premoženjskimi skladi, da bi jim prodali delež v podjetju.

Poleg načrtovanega “mega financiranja” za svojo Podjetje Binance.US s sedežem v ZDA, Binance zdaj išče tudi globalno financiranje za izboljšanje odnosov z regulatorji, je v torkovem intervjuju za The Financial Times dejal izvršni direktor Binance Changpeng Zhao.

Po besedah ​​Zhaoja je cilj prihajajočega financiranja izboljšati njegovo “dojemanje in odnose” s številnimi vladami, saj so številni finančni regulatorji po vsem svetu letos preganjali Binance.

»Lahko pa nas veže tudi na določene države, pri katerih želimo biti nekoliko previdni,« je opozoril izvršni direktor.

Ker je Binance trenutno v predhodnih fazah razprav, je še prezgodaj razkriti imena premoženjskih skladov, ki sodelujejo pri zbiranju kapitala, je dejal Zhao. »Velikost vstopnice ne bo majhna. To ne bo kratek proces.«

Zhao je kot največji delničar Binance eden najbogatejših ljudi na svetu v industriji kriptovalut z ocenjeno skupno neto vrednostjo januarja na 8 milijard dolarjev 2021.

Po besedah ​​izvršnega direktorja se je dnevni obseg transakcij Binance povečal na $ milijarde novembra 2021 od samo 30 milijard dolarjev na $ 30 milijardo pred dvema letoma. Binance.US, ameriško podjetje, ki deluje ločeno od svetovne borze Binance, namerava zbrati “nekaj sto milijonov dolarjev” do zgodaj 2022.

Globalni regulatorji so letos vse bolj pod drobnogled vzeli borzo Binance, pri čemer je vsaj ducat vlad objavilo opozorila proti podjetju, med drugim države, kot so Združene države, Združeno kraljestvo, Italija, Kanada, Japonska, Singapur, Nemčija in druge.

Binance je sprejel številne ukrepe izboljšati svoje odnose s svetovnimi regulatorji, ustaviti nekatere svoje storitve v nekaterih državah in najeti visoke vodstvene delavce iz tradicionalnih financ.

Zhao menda je id ni bil zaskrbljen zaradi nezakonitih dejavnosti na Binanceovi platformi, ker je bilo podjetje “verjetno boljše od bank” glede politik in ukrepov Know-Your-Customer (KYC) in preprečevanja pranja denarja (AML).

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments