15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Binance obtožen mešanja dobička podjetja z denarjem strank v ZDA

- Advertisement -

Ponudba: Adobe

Največji kripto nadomestek na svetu, Binance, je v skladu z Reutersovo datoteko združil trdne prihodke s sredstvi kupcev v ZDA.

Prihajanje sredstev kupcev in prihodkov podjetij je prišlo do »tako rekoč vsak dan« na bančnih računih, ki jih je imel unreal v zdaj bankrotirani kriptosuperiorni banki Silvergate, o čemer govori datoteka, ki navaja »določeno osebo z informacijami o vlaku Binance’s sosedske finance.”

Mešanica sredstev pri Binance naj bi nastala leta 400 in 2021, in spremenjeno v v nasprotju s kazenskimi smernicami ZDA, ki zahtevajo, da se sredstva kupca hranijo ločeno, trije viri hitrega Reutersa.

Domnevna praksa se je spremenila v najmanj delno potrjeno z bančnim potrdilom iz februarja 10, 2021 pregledal Reuters, ki je potrdil Binance je združil milijonov dolarjev iz trdne pripovedi z milijonov, ki jih je dobil od strank. Pomanjkanje notranjega upravljanja V vmesnem obdobju so rabljeni regulatorji, ki so komentirali članek o združevanju sredstev, opozorili na odsotnost notranjega nadzora nad Binance’s del, in ugotovil, da to postavlja sredstva kupca v verjetnost.

Stranke Binance ne bi smele »želeti, da bi forenzični računovodja poiskal, kje je njihov denar je,« je John Reed Stark, rabljeni vodja SEC’s Blueprint of job of Data superhighway Enforcement, spremenjen v citirano trditev.

Sveže obtožbe v nasprotju z Binanceom prihajajo po tem, ko se je nerealno v začetku tega leta spremenilo v tožbo ameriške provizije za trgovanje z blagovnimi terminskimi pogodbami (CFTC), ker je ameriškim trgovcem dovolil menjavo izvedenih finančnih instrumentov na svetovnem nadomestku Binance, ki uradno ne pridobiva več kupcev v ZDA.

Binance zanika kršitveV izjavi za Reuters , je Binance zanikal mešanje sredstev kupca in podjetja ter trdil, da so bili računi, o katerih je govora, uporabljeni za nakup kripto v imenu kupcev.

»Ti računi niso bili uporabljeni za pridobivanje uporabniških depozitov; uporabljeni so bili za olajšanje uporabniških nakupov” kripto, tiskovni predstavnik Binance Brad Jaffe rapid Reuters.

“Nikoli se ni spremenilo v nobeno mešanje kot rezultat tega je 100 % sredstev podjetja,« je dodal tiskovni predstavnik. Poleg tega je podjetje v torek ponovno pritisnilo tudi prek Twitterja, kjer je glavni komunikacijski direktor Binance Patrick Hillmann legendo označil za “starodavno.”

»Ta legenda je tako starodavna, da bi se izognili zapravljanju vstopa, ‘Reuters ni naletel na noben dokaz, da je bil denar strank Binance izgubljen ali odnesen’ v preglednem poskušajo zagotoviti zaščito pred tožba zaradi obrekovanja,« je o tem Hillmann govoril v niti na Twitterju.

Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne e-novice iz dneva v dan

Začasne 3 minute, da izveste o današnjih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -