19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Binance omejuje podjetja in izdelke v Rusiji, ki jih je mogoče pripisati petemu kompletu sankcij EU

- Advertisement -

Izvršni direktor Binancea je vnaprej priznal, da morajo kriptoborze upoštevati sankcije po enaki metodologiji kot zastarele denarne institucije.

Skupni ogledi

000 Skupaj deleži

Binance, največja trgovina s kriptovalutami na tem področju, sprejema prevladujoče omejitve za stranke v Rusiji po petem kompletu sankcij Evropske unije proti Rusiji.

Binance je v četrtek uradno predstavil nove ovire za Ruski državljani ali rezidenti Rusije, ki omejujejo takšne druge osebe pri trgovanju, če obdržijo več kot 000, evrov ali $00,800.

Omejeni računi ne morejo več polagati ali trgovati z uporabo denarnice Binance place, terminskih pogodb in skrbniških denarnic, tako učinkovito kot vloženi in zasluženi depoziti.

Omejitev se nanaša na ruske državljane, druge fizične osebe, ki prebivajo v Rusiji, in zanimive subjekte s sedežem večinoma v Rusiji, piše v obvestilu in dodaja:

»Računi za ruske državljane, ki prebivajo zunaj Rusije, kar je potrjeno z dokazilom o naslovu, in račune za ruske državljane ali druge fizične osebe, ki prebivajo v Rusiji, ali zanimive subjekte s sedežem v Rusiji, ki ostanejo pod celotno vrednostjo 10,000 EUR, bo ostal nespremenjen in napolnjen z življenjem.”Omejene druge osebe in subjekti z odprtimi terminskimi pozicijami ali izvedenimi finančnimi instrumenti bodo ohranili 90 dni za prenehanje svojih položajev.

Binance je slovel, da so na novo sprejeti ukrepi »potencialno omejevalni za enake zastarele ruske volivce«. »Binance mora nadaljevati z vodenjem trgovine pri izvajanju teh sankcij. Požremo vse druge prevladujoče izmenjave, moramo hitro razložiti identična pravila,« je dodala agencija.

Binance ni takoj odgovoril na Cointelegraphovo zahtevo za komentar. To besedilo bo možno toliko, kolikor je ta raven, dokler čakajo na nove zapise.

Povezano: Kripto agencija Exmo zapušča Rusijo in Belorusijo s prodajo dela svoje industrije

Izvršni direktor Binance Changpeng Zhao je vnaprej izjavil, da morajo kriptoborze požreti Binance po enaki metodologiji kot zastarele denarne institucije. Izvršni direktor je poudaril, da Binance ne bo “enostransko zamrznil na milijone nedolžnih računov strank”, ki bi jih lahko pripisali zahodnim sankcijam proti Rusiji.

EU je uradno popularizirala peti sklop omejevalnih ukrepov proti Rusiji 8. aprila sprejel resolucijo o omejitvah do ruskih oblasti v skladu z njenimi dejanji proti Ukrajini. Komplet je vključeval prepoved zagotavljanja “podjetij in izdelkov s kriptopremoženjem s preveliko vrednostjo Rusiji.”

85043

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -