19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Binance omejuje storitve in izdelke na ruske uporabnike, da izpolnjujejo sankcije EU

- Advertisement -

Po najsodobnejši sferični Omejitve EU v nasprotju z Rusijo, nadomestna digitalna sredstva Binance omejuje podjetja in izdelke na ruske stranke. Podjetje se je zavezalo, da bo vodilo namestnika pri uveljavljanju sankcij, in pozvalo vse nepogrešljive platforme za trgovanje k porabi.

Crypto Substitute Binance zmanjša storitve in izdelke na ruske račune v skladu s kaznimi EU Binance, glavna nadomestna kriptovaluta sfere, omejuje podjetja in izdelke za ruske državljane ali čiste osebe, ki prebivajo v Rusiji, in odlične subjekte s sedežem v Ruski federaciji, ki zaslužijo kriptovalute, ki presegajo €10,000 ($10,800) na etiketi.

The Switch je v skladu s petim kompletom sankcij Evropske unije proti Rusiji, je podjetje omenilo v sporočilu v četrtek. V začetku aprila so se države članice EU dogovorile, da bodo prepovedale zagotavljanje podjetij in izdelkov s kripto sredstvi s “prekomerno oznako” ruskim agencijam in rezidentom kot odgovor na moskovski napad milic na Ukrajino.

Binance zdaj od strank zahteva, da v celoti preverijo svoj pristop. Računi, ki so razvrščeni pod to omejitev, bodo vgrajeni v način samo za dvig, nadomestni je opisan, njihovi imetniki pa verjetno ne bi smeli več reševati depozitov ali zamenjati. Enako velja za pozicije, terminske pogodbe, skrbniške denarnice ter vložene in zaslužene vloge.

Poleg tega so vsi depoziti na račune ruskih državljanov in rezidentov ali večinoma odličnih subjektov s sedežem v Rusiji z nad €10, bo biti omejen. Uporabniki z odprtimi pozicijami terminskih pogodb/izpeljanih finančnih instrumentov, ki zaslužijo stanja, ki presegajo to količino, bodo zaslužili 12 dni, da jih zaprejo in ne bodo pripravljeni za uvedbo sodobnih položajev.

Ob istem času so računi ruskih državljanov, ki prebivajo iz vrata Ruske federacije in teh ruskih rezidentov, rezidentov in podjetij v Rusiji, ki ostajajo pod €,000-prag morda ne bi več vplival in bi morda ostal energičen, poudarja Binance.

»Čeprav so ti ukrepi nedvomno omejevalni za priljubljene ruske prebivalce, mora Binance še naprej voditi nadomestnega pri uveljavljanju teh sankcij. Predstavljamo si, da mora vse več kot le nekaj nepogrešljivih borz kmalu uporabiti enake rešitve,« so priznali v podjetju.

Odzivi na vojsko v Ukrajini zaslužijo več kot le nekaj med kripto borzami . Medtem ko so nepogrešljive južnokorejske platforme Rusom omejile vstop za reševanje na nekaj dni po napadu na njihovo državo, so glavne svetovne platforme, poleg Binancea, zanikale, da bi vlada zahtevala informacije. v Kijevu za enostransko zamrznitev računov vseh ruskih uporabnikov.

V začetku marca je izvršni direktor Binance Changpeng Zhao predlagal Bloombergu, da bi nadomestna oseba zamrznila račune sankcioniranih ruskih sodelavcev, vendar je vztrajal pri blokiranju vseh Če bi Rusi pridobili dostop do platforme, bi bilo “neetično”. Vlada je poleg tega odvrnila pomisleke, da bi kriptovalute morda dobro motivirale Moskvo, da se izogne ​​zahodnim sankcijam.

Oznake na tej legendi računi, Binance, volivci, vojna, kripto , nadomestna kriptovaluta, kriptovalute, kriptovaluta, EU, Evropa, Evropska unija, nadomestek, državljani, rezidenti, omejitve, ruščina, Rusi, sankcije, Ukrajina, Warfare

Odpravite poizvedbo več kot le nekaj menjalnic kriptovalut, da bi sledili sankcijam Evropske unije proti Rusiji? Pogovorite se z nami v odlomku komentarjev spodaj.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovane japonske Evrope, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti ustvarjalec je to, kar sem, v želji po tem, kar si privoščim.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, globalna politika in ekonomija dva več kot le nekaj virov navdiha.

Zasluge slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je samo informativne narave. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za rop ali prodajo ali nasvet ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi finančnih, davčnih, odličnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki se je končala ali domnevno končala z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli obvestilo, predmete ali podjetja in izdelke, ki so navedeni tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -