15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Binance opeče 390 milijonov dolarjev žetonov BNB

Binance opeče 390 milijonov dolarjev žetonov BNB

Binance je uničil $ 400 milijonov BNB v vrednosti 16. četrtletni dogodek opeklin žetonov, toda trgom je vseeno.

951 Skupaj ogledov

3 Skupaj delnice

Binance burns $390M worth of BNB tokens

Glavna borza kriptovalut Binance je zaključila 16 th četrtletni Binance Coin (BNB) gori, uniči več kot $ 390 milijonov BNB.

Julija 18) , Binance je poročal, da je uničil 1, 296, 728 Žetoni BNB v vrednosti nekaj manj kot $ 400 milijonov takrat.

Borza je zabeležila dodatnih 5, 163 BNB, ki so bili uničeni s programom Pioneer Burn Program – spodbuda, katere namen je pomagati uporabnikom, ki so izgubili žetone z resnično napačnimi transakcijami s pametnimi pogodbami.

Binance krije izgube in žetone uporabnikom vrne v posebnih okoliščinah. Te številke nato izmenjava odšteje od četrtletnih seštevkov

V povzetku: 1, 296, 728 #BNB (390, 855, 66 USD), ki ga je požgal @Binance.

Preostali 16 m BNB je bil odklenjen in preseljen na naslov ekipe , v skladu z razporedom v beli knjigi. # Ekipa Binance doslej še ni uporabila ali prodala niti ene ekipe #BNB, ampak jih je zgorela.

– CZ Binance (@cz_binance) julij 10, 2021

Binance se je zavezal, da bo zažgal 20% dobička borze vsako četrtletje, z najnovejšim izgorevanjem ocenjevanje izmenjave bi lahko v drugem četrtletju leta 2021 zaslužilo za 2 milijardi USD.

Najnovejša opeklina je druga največja v zgodovini Binance Coin po vrednosti fiat, z neverjetnimi $ 600 v marcu uničenih BNB.

Kljub obsegu opeklin je dogodek, kot kaže, malo vplival na trge Binance Coin, cene BNB pa so se konec tedna gibale postrani.

Povezano: Vitalik zažge 6,7 milijarde ameriških dolarjev Shibe, da nagradi radodarne gostitelje

V času pisanja BNB je na dan trgoval pod $ 1 951. . 20. Trenutno ni 56% od maja najvišja vrednost $ , vendar je še vedno navdušujoč 700% od začetka leta.

Binance se pred kratkim bori z regulatorji na več frontah, z velikim regulativnim pritiskom iz Velike Britanije, Nemčije in Hongkonga.

V Združenem kraljestvu so številne banke na visoki ulici prav tako omejile svoje stranke pred posli z borzo, saj finančni regulator države zatira neregulirane platforme za trgovanje s kriptovalutami.

julija 16, je Binance nenadoma ustavil prodajo svojih delniških žetonov.

69499

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments