15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Binance razširja blokado uporabnikov zimbabvejske kriptografije, tako da vključuje nerezidenčne trgovce

Binance razširja blokado uporabnikov zimbabvejske kriptografije, tako da vključuje nerezidenčne trgovce

Borza kriptovalut na Malti, Družba Binance naj bi blokado uporabnikov Zimbabveja razširila tudi na državljane nerezidente. Zaradi novih ukrepov zdaj vsem državljanom Zimbabveja ni dovoljeno uporabljati platforme za trgovanje Binance.

Zimbabvejski državljani blokirani

Pred do uvedbe tega novega ukrepa je Binance očitno državljanom Zimbabveja z ne-zimbabvejskimi prebivališči dovolil dostop do njegove trgovalne platforme, medtem ko so bili tisti, ki prebivajo v državi, blokirani. Kljub temu pa so nekateri kripto uporabniki iz Zimbabveja to blokado lahko izognili z namestitvijo aplikacij navideznega zasebnega omrežja (VPN) v svoje naprave. Zdi se, da so novi ukrepi odpravili te vrzeli.

V pismu, naslovljenem na enega uporabnika, družba Binance, ki je pred kratkim postavila nekdanjega regulatorja ameriških bank Briana Brooksa za izvršnega direktorja ameriške divizije, noče razkriti razlogov, zakaj zdaj strogo uveljavlja ameriški urad za nadzor tujih sredstev (OFAC) ukrepi proti Zimbabveju. Namesto tega kripto borza opozarja na posledice, s katerimi se srečujejo uporabniki Zimbabveja, če pravočasno ne umaknejo svojih digitalnih sredstev. V pismu je bilo pojasnjeno:

V predloženem dokumentu ste se opredelili kot državljan Zimbabveja in posledično smo v skladu z našimi pogoji uporabe vam ne moremo več služiti. Upoštevajte, da funkcija trgovanja za ta račun ni na voljo. Kot tak priporočamo, da svoja sredstva umaknete v prvotni obliki.

Poleg tega nedatirano pismo opozarja prizadeti uporabniki, da “čim prej v treh dneh dvignejo vsa sredstva.” Potem bo trgovalni račun trajno deaktiviran.

Sklep je bil zataknjen

V medtem je en prizadeti uporabnik ostro kritiziral novo politiko Binance o ciljanju na uporabnike “glede na njihovo državljanstvo in ne lokacijo.” Čeprav Binance doslej uporabnikom ni želel posredovati razlogov za svoja dejanja, novi ukrepi kažejo, da se borza morda poskuša otresti dojemanja, da omogoča pranje denarja in utaje davkov.

Kot že poročajo Bitcoin.com News, je Binance že v preiskavi ameriškega ministrstva za pravosodje (DOJ). Zato lahko Binance z izključitvijo vseh uporabnikov Zimbabveja iz svoje platforme za trgovanje signalizira svoj nov interes za spoštovanje sankcijske politike ameriške vlade.

Kakšna so vaša razmišljanja o novih pogojih uporabe podjetja Binance? Povejte nam, kaj mislite v spodnjem oddelku za komentarje.

Brazilians Can Now Bet on President Bolsonaro’s Reelection Bid on FTX

Coinbase Announces San Francisco HQ Shutdown by 2022

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments