6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Binance se pridruži novemu kriptovalutu Dubai World Trade Center

Binance se pridruži novemu kriptovalutu Dubai World Trade Center

Binance bo v sodelovanju z lokalnimi oblastmi spodbudil kripto borze in podjetja, da pridobijo licenco v Dubaju.

91
Celotni ogledi

3 Cele delnice

Binance joins fresh crypto hub by Dubai World Trade CentreBinance joins fresh crypto hub by Dubai World Trade Centre

Najboljša platforma za nakupovanje in prodajo kriptovalut v areni, Binance, je med glavnimi borzami kriptovalut, ki so del popolnoma novega kripto središča, ki ga je ustanovil Dubai World Trade Center Authority (DWTCA).

Binance je uradno predstavil, da je podpisal memorandum o ugotovitvi z DWTCA dan po tem, ko je slednji decembrauradno predstavil nastanek obsežne cone za kriptovalute v Dubaju. .

Kot faza svojega Binance bo s članstvom v pobudi DWTCA avtoriteto navdihnilo, da bo orisal domiselno in predvidljivo “pospeševanje cilja novega industrijskega središča za globalne digitalne vire,” je podjetje omenilo v objavi.

Binance lahko celo navdihne pristop Dubaja k predanosti Dubaju organiziranju povsem novega svetovnega ekosistema digitalnih sredstev, da bi omogočil dolgotrajno finančno razlago z digitalnimi inovacijami, je omenila agencija in dodala:

»Binance verjame, da bo nova agenda Dubaja prispevala k razlagi svetovnega finančnega sistema. Namen je navdihniti kripto borze, podjetja, ki ponujajo blockchain in dodeljene storitve znanja in izkušenj ter široko nihanje digitalnih valut in virov, da pridobijo licenco v Dubaju.«Binance joins fresh crypto hub by Dubai World Trade Centre

Izvršni direktor Binance, Changpeng Zhao, je pošteno odkrito, da ga predolgo niso več pritegnile regulativne lastnosti v zvezi s kriptovalutami v Dubaju. Takoj, ko je postal eden najpomembnejših ljudi v kripto soseski, ki se je dan pred tem odločil za novo kripto pobudo DWTCA. Zhao naj bi oktobra kupil tudi svoje prvo stanovanje v Dubaju.

Dubai https://t.co/yzTbV20geb

— CZ Binance (@cz_binance) december 20, 2021

Sodelovanje Binance z DWTCA je dobro znano po borza kriptovalut, saj se podjetje trudi določiti odnose z več svetovnimi monetarnimi regulatorji, vse več je izbira pregledov izmenjave v začetku tega leta.

Povezan: Binance namerava postati registrirana v Združenem kraljestvu agencija kljub regulativnim oviram