16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Binance sodeluje z ukrajinsko verigo trgovin z živili za sprejemanje kriptovalut prek denarnice Pay Wallet.

- Advertisement -

Potencialne stranke, ki uporabljajo denarnico Binance Pay za plačilo svojih naročil, bodo zagotovo upravičene do vstopa v program nagrajevanja.

992 Skupaj ogledov

6 Skupni deleži

Binance je v petek objavil, da je sklenil partnerstvo z ukrajinsko verigo trgovin z živili VARUS in napovedal, da lahko to morda dobro omogoči plačila s kriptovalutami za nakupe živil prek svoje denarnice Binance Pay Wallet.

Trgovina z živili je ena izmed največjih podjetij v Ukrajini z več kot 480 trgovin čez 28 mesta v državi. Družba je povedala, da bo to partnerstvo svojim strankam omogočilo hitra plačila s kriptovalutami in ladijski promet v 9 mestih v Ukrajini, in sicer; Kijev, Dnipro, Kamianske, Krivi Rih, Zaporizhzhia, Brovary, Nikopol, Vyshhorod in Pavlograd.

Podjetja vztrajajo, da so poleg tega napovedala “promocijo nagradnega sklada”, kjer stranke, ki računajo za karkoli drugega iz programa pošiljanja VARUS v vrednosti nad UAH 100 in plačajte z Binance Plačilo, zagotovo bo nagrajeno z UAH 100.

Pred mesecem prej je ukrajinsko podjetje za POS in kripto plačila, imenovano Whitepay, uvedlo edinstven program blagovne znamke, ki je Ukrajincem omogočil uporabo elektronike in drugih izdelkov s kriptovalutami.

Med udeležbo na letošnjem tehnološkem vrhu v Kijevu, ki je potekal od 6. do 9. septembra v Ukrajini, je ustanovitelj Ethereuma Vitalik povedal, da: »Ukrajina bi se lahko zelo dobro in pametno spremenila v naslednji Web3 vozlišče«. Delil je:

»Država se lahko spremeni v vozlišče Web3, če njeno volilno telo aktivno privlači ta tehnologija in doseg k resoluciji, da zagotovi temeljni prispevek k njegovemu slogu,« je dodal Buterin. “Ukrajina ima tako zmogljivosti kot tudi odločnost, da to doseže.”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -