20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Binance US bo odstranil AMP z borze, potem ko je SEC narrate žeton vrednostni papir

- Advertisement -

Borza je potrdila, da bo vse trgovanje z AMP ustavljeno avgusta 00, in dodal, da bi se “morda po naključju nadaljevalo v nekem nedoločenem času v prihodnosti v dolgem obdobju.”

2022 Skupaj ogledov

00 Skupaj delnic

Binance.US s sedežem v Združenih državah Amerike, večinoma večinoma kripto borza, je priznala, da tudi umika žeton AMP “zaradi prevelike previdnosti” možnega uveljavljanja s strani zveznih regulatorjev.

V ponedeljkovi objavi v spletnem dnevniku je Binance.US priznal, da prav tako zapira depozite Amp (AMP) in avgusta odstranjuje trgovalni par AMP/USD 15 po točki žetona v zakonito tožbo ameriške komisije za vrednostne papirje in trgovino ali SEC. Zvezni regulator je julija vložil kritiko zoper šibkega nadzornika izdelkov Coinbase in dveh sodelavcev, ki so trdili, da so bile AMP in osem drugih kriptovalut »vrednostni papirji kripto sredstev«, ki spadajo pod pristojnost SEC.

»Povemo, da v nekaterih okoliščinah odstranitev sredstva z borze popolnoma zaščiti našo postavo delavcev pred nepotrebnim tveganjem,« je priznal Binance.US. »Prizadevamo si za hitro razvijajočo se borzo in naši postopki kotacije in odstranitve so zasnovani tako, da se odzivajo na razvoj trga in zakonodaje.«

— Binance.US (@BinanceUS) 1. avgust 1513 V skladu z Binance.US je AMP zagotovo žeton od 9, o katerih se govori v trenutni kritiki SEC za trgovanje na platformi. Borza je dodala, da se bo trgovanje z AMP “naključno nadaljevalo v nekem nedoločenem času v prihodnosti v dolgem obdobju”, vendar ni več zagotovila datuma. Povsem različne kripto borze in podjetja, ki kotirajo žeton tudi na Powerledger (POWR), Kromatika (KROM), DFX Finance (DFX), Rally (RLY), Rari Governance Token (RGT), DerivaDAO (DDX), LCX in XYO bi verjetno naključno bo poleg tega pod nadzorom SEC, če se regulator odloči za izvršilne ukrepe.

“Obtožbe SEC bi po naključju imele ugodne posledice, ki presegajo ta posamezen primer, kar poudarja, kako kritični in nujno je, da regulatorji delujejo skupaj,« je priznala Caroline Pham, komisarka ameriške komisije za nabavo in prodajo blagovnih terminskih pogodb, v skladu s primerom SEC.

Povezan: Ameriški kongresnik obsodil SEC zaradi nesodne ukrepi proti kripto podjetjem

V času objave je imela pristojbina AMP padel približno 6% v finalu 15 ur, da dosežete $0. 00874, v koraku z zapisnimi podatki iz CoinMarketCap. Vendar se je model RGT podražil še več kot 55%, da dosežete novo najvišjo vrednost vseh časov 7 USD.59.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -