16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Binance US uvede vlaganje Ethereuma z nizkimi ovirami prej kot The Merge

- Advertisement -

Uporabniki lahko prejmejo do 6,0 % APY z 0. Minimalne vložke ETH, vendar opozorilo o tveganjih.

1200 Celotni ogledi

13 Celotne delnice

V sredo je ameriška podružnica alternativne kriptovalute Binance objavila, da bi morda morda dobro uvedla program vložkov Ethereum z letnimi odstotki donosa do 6,0 %. Ne kot glasovno vstavljanje v omrežju Ethereum, ki bi po naključju skoraj zagotovo zahtevalo 32 Eter (ETH), najbolj oster 0. 00 Morda bo ETH morda potreben pod povsem novim ponudnikom, ki ga je predstavil Binance US. V zvezi z očaranjem je Brian Shroder, izvršni direktor Binance US, omenil:

“ETH igra ključno vlogo znotraj širši ekosistem Web3. Ker se omrežje Ethereum še naprej spreminja v smeri The Merge, smo izjemno veseli, da lahko vložkom ETH podelimo eno najpomembnejših najboljših nagrad APY v panogi.”Donosi vložkov so v segmentu povečani s sestavinami, enakovrednimi računalniško podprtim ponovnim vložkom Binance US, ki omogočajo sestavljanje donosov. Kljub temu uporabniki zaenkrat ne morejo razveljaviti vložka ETH in nagrade morda zdaj morda ne bodo izplačane, razen če bo Ethereum najprej prešel iz verige blokov z dokazom o delu na proof-of-stake prek prihajajoče združitve, ki je ponovno načrtovana za september. 21. Nato bodo uporabniki prek prihodnjega »Shanghai Give a win to«, ki je odvisen od zaključka spajanja zadetkov, preživeli, da bodo dvignili svoj vloženi ETH.

Zaradi lepa narava spet, morda je morda redko vedno govoriti, da je prehod lahko nežen. Sredstva uporabnikov so posledično izpostavljena tveganjem, ki so enakovredna dolgotrajnemu vračilu sredstev ali izgubi prevladujočega, če ponovno ne uspe. Binance US pravi, da nima predpisov glede mode in končnega zneska vloženega ETH, ki ga vlagatelji lahko prejmejo kot navdih. V času objave 001.6 % Ethereuma vozlišča spet ostanejo nesinhronizirana z The Merge.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -