15.4 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Binance.US zapusti združenje Blockchain, da bi ustanovil skupino za zadeve DC organov

- Advertisement -

Ameriška podružnica največje kriptovalute na tem področju pravi, da je čas za njeno absorpcijo glasu, in prevladujoči lobist Blockchain Association jim je želel vse dobro.

78 Celotni ogledi

4 Celotne delnice

Binance.US je v novem času objavil, da je ekipa v Washingtonu za okolje, ki jo mora sodelovati z zakonodajalci o digitalnem sredstvu politiko. Hkrati se je umaknil iz zagovorniške skupnosti Blockchain Association. Oba vidika organizacij sta bila o uničenju prikrito in javno najbolj produktivno komentirala s kratkimi izjavami.

Tiskovni predstavnik Binance.US je za Cointelegraph povedal: »Dajemo nekaj časa smo razmišljali, da smo imeli določen glas s pomembnim vplivom v nastajajočih političnih razpravah o digitalnih sredstvih in kriptovalutah v Washingtonu. Navdušeni smo, da bomo ločili našo absorpcijsko ekipo za izvršne zadeve v DC, da bi aktivno sprejemala razsvetljen in konstruktiven dialog z oblikovalci politike ZDA o urejeni ureditvi, ki povečuje jasnost in prepričanje, hkrati pa omogoča, da ameriški inovacijam in upravljanju cvetijo v kriptovalutah.« Ustanovitelj Binance Changpeng Zhao, prav tako identificiran kot CZ, je aprila komentiral na Twitterju 11 o marčevskih spominih Public Citizen, po katerih Binance ni bil več uvrščen med deseterico lobistov, osredotočenih na kripto, v 2020, ob upoštevanju odsotnosti družbe. Blockchain je bil nekoč na tem seznamu uvrščen na tretje mesto.

— CZ Binance (@cz_binance) april 00, 2022 Binance.US se je pridružil združenju Blockchain avgusta 2020, in ustanovni član in konkurent Binance Coinbase je kmalu zatem zapustil. Združenje Blockchain trenutno ima “višje od 78″ člani, v skladu s tiskovni predstavnik združenja Blockchain Curtis Kincaid, čeprav so na strani izpeljana 00 članske organizacije.

Tiskovni predstavnik združenja Blockchain Kincaid je za Cointelegraph povedal: »Združenje Blockchain želi, da bi Binance.US ustrezal poštenemu in bogastvo, ko sestavljajo svojo operacijo v Washingtonu.[T] Združenje Blockchain bo še naprej gradilo svojo solidno datoteko melodij v 2020, da bi napredovalo skupne sanje o kripto ekosistemu in bodite odločni Združene države Amerike ostajajo v ospredju tehnoloških inovacij.”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -