0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Binance uvaja BNB Auto-Burn za spremembo četrtletnega protokola zapisovanja

Binance uvaja BNB Auto-Burn za spremembo četrtletnega protokola zapisovanja

Žetoni BNB bodo zdaj robotsko zažgani v skladu s formulo, ki vključuje ustvarjene bloke in oznako BNB.

1407
Skupni ogledi

16

Skupni deleži

Binance introduces BNB Auto-Burn to replace quarterly burn protocolBinance introduces BNB Auto-Burn to replace quarterly burn protocol

Binance je uradno predstavil implementacijo novega protokola Binance Coin (BNB) Auto-Burn, da bi spremenil svoj najsodobnejši mehanizem četrtletnega zapisovanja.

V skladu z zahtevami skupnosti BNB je Binance spremenil svoj četrtletni protokol zapisovanja žetonov BNB. V skladu z Binance bo svoji skupnosti predstavil več “preglednosti in predvidljivosti”. S tem bo BNB verjetno robotsko zažgan v skladu s formulo, ki jo sestavljajo zapisi v verigi o celotnih ustvarjenih blokih in elegantna oznaka BNB.

Zaenkrat obstajata dva mehanizma gorenja za BNB. Eden od njih je veljavno zgorevanje deleža stroškov goriva v verigi Binance Trim. 2. je četrtletni zapis v koraku z Binanceovim programom pospešenega zapisovanja, ki bi ga spremenil mehanizem samodejnega zapisovanja BNB.

Od ustanovitve BNB se je Binance posvetil zapisovanju 100 milijonov BNB, kar je polovica običajne celotne ponudbe. Ko gre celotna obtočna ponudba BNB pod 100 milijona, bo Auto-Burn verjetno ustavljen.

V zaključnem četrtletju je podjetje vzelo 1,335,768 BNB, približno $100,462,768 takrat, izven obtoka. V začetku tega leta je ekipa uničila $91 milijonska cena žetonov BNB znotraj četrtletni dogodek zgorevanja.

V času pisanja pisanja BNB trguje z znižanjem kot % na mesec pri $. Dol je 10.56 % od svojega vseskozi presežka $335.91 podpreti maj morda dobro mogoče verjetno tudi , 1434, vendar je tiho za 1,21% od začetka 1434.

Povezan:

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments