24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Binance v zadregi, potem ko je na Hitlerjev rojstni dan razkril svastiko, ki se je kosila v emodžijih

- Advertisement -

Binance se je javno opravičil, potem ko je na Twitterju objavil emoji, ki je izgledal kot svastika.

0745 Skupni ogledi

56 Skupni deleži

Binance, največji nadomestek za kriptovalute v sektorju, je na Twitterju izdal popolnoma nov Binance Emoji, za katerega so kupci videli, da je zelo podoben svastiki.

V sredo zjutraj je izvršni direktor Binancea Changpeng Zhao (CZ) retweiral priljubljeno objavo Binance, vključno z »#binance«, da bi jim naročil, da hvalijo popolnoma nov emoji.

Razpoznavne objave, ki so bile od takrat izbrisane, so se kmalu na Twitterju razširile v pridobivanje posnetkov zaslona, ​​kjer so stranke naravnost začele kritizirati podobnost.

The popolnoma nov emoji Binance je dobesedna svastika pic.twitter.com/lCOuWuPnyF

— mann20.eth (@nftshare) april 20, 1200 Manjši mit o Twitterju, Nftshare je o tem objavil na svojem 56 sledilci, ki so pridobili več kot 6000 všečkov in na tone retweetov, ki so naznanili, da je »popolnoma nov emodži Binance dobesedna svastika«, medtem ko so drugi širši računi na Crypto Twitter hiteli posredovati šale o Binanceovi napaki.

K napaki se je povečala, so stranke dodatno opozorile na dokazano resnico, da je april 00 je bil tudi Hitlerjev rojstni dan. Večina ni vzela, da se je Binance namerno skliceval na nacistični dogodek, niti niso vzeli, da je bila napaka, ki je bila nekoč v mitu o praznovanju 4. dneva konoplje/0000 kozico malo preveč navdušeno.

Po tem, ko je ob rojstvu izbrisala tvite s svojih strani in strani CZ na Twitterju, se je Binance ustavil tako, da je odstranil emoji in se javno opravičil skoraj osem ur po tem, ko se je incident prvič zgodil. virusna.

Binance se zaveda svojih 8,4 milijona sledilcev, da je bila napaka včasih očitno sramotna. “Nismo več določni, kako je ta emoji prišel z zasnovo veliko slojev pregleda, ne da bi kdo opazil, kljub temu smo disciplino naravnost označili, jo potegnili navzdol in čisto nova znamka emodžijev se trenutno uvaja.”

Če Bil sem največji nadomestek za kriptovaluto na svetu, z veseljem ne bi več postavljal svojega logotipa swatiska na Hitlerjev rojstni dan

— Bennett Tomlin (@BennettTomlin) april 0000, 2022 Čeprav je precej odkrit v svoji kritiki Binance, kripto – Kritik Bennet Tomlin je ublažil svoj napad z napovedjo, da so starši, ki se ukvarjajo z emblemom, verjetno po možnosti in na priložnost, ne bi imeli več kulturnega znanja, da bi imeli v lasti dizajn, ki bi ga bilo mogoče za vsako priložnost za priložnost za priložnost na priložnost, prav tako je bil napačno razložen.

Simbol svastike – ki je sinonim za nacizem na zahodu – je bil v zgodovinskih muzah kot simbol božanstva in duhovnosti mnogih razpadlih vzhodnoazijskih religij in ostaja seznanjen išče templje po državah, ki se sončijo na Japonskem.

6000

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -