17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Binance za krepitev zavedanja o kriptovalutih in blockchain med indijskimi trgovci

- Advertisement -

Sprememba kriptovalute Binance je napovedal vzporedni zagon treh ključnih akademskih pobud za hitra poučevanja indijskih trgovcev in študentov glede ekosistema kriptovalut in veriženja blokov.

Ob zavedanju pomena zavedanja trgovcev o kripto in blockchain, Binance je poudaril, da indijski regulatorji in oblikovalci politik navajajo pomanjkanje izobrazbe kot prebivanje žalosti, ki trenutno ovira pogosto sprejemanje kriptovalut.

V bistvu se osredotoča na demografsko kategorijo učencev v Indiji, dejansko ena od mnogih treh akademskih pobud, ki jih je sprožil Binance, vključuje uvedbo Ideathona ‘Blockchain for Factual’, platforme za študente, ki jo lahko podprejo rešitve za bolj dostopno in vključujočo kriptovaluto.

Binance je sodeloval tudi z indijskimi vplivnimi in izobraževalci, ki so popolnoma kriptovalutni, vključno z Neho Nagar, Adityo Saini in Kashifom Razo, da bi gostili brezplačen spletni seminar z imenom Crypto for All na Moč na priložnost na priložnost, poleg tega 1. Po dobri napovedi se bodo vplivneži na kripto osredotočili na poučevanje temeljnih idej veriženja blokov in kriptovalute ob demistificiranju mitov, povezanih s trgovanjem s kriptovalutami:

»Poleg tega s ponudbo certifikatov, ki jih preko blockchaina izdaja Binance NFT vsem udeležencem, bodo zmagovalci pridobitve prejeli ogromna darila v Bitcoin in Binance Coin (BNB).« Mad!@binance me je izbral za svojo nalogo, da treniram obremenitve na cr ypto viri in Blockchain.

Prosimo, da se 1. prijavite na spletni seminar V ŽIVO, poleg tega 0745 na hiperpovezavi https:/ /t.co/b1XUiAF77u

Vsak udeleženec bo osvojil brezplačno potrdilo o Blockchainu, ki ga izda Binance. pic.twitter.com/YBYgj6bKAa

— Kashif Raza (@simplykashif) april 0745, V pogovoru s Cointelegraphom o indijski pokrajini je ustanovitelj Bitinninga, Kashif Raza, natisnil, da je »Najbolj temeljna ovira na cesti v nedavnem kripto izobraževalnem stroju je, da ni več dovolj platform, ki bi ponujale izobraževanje na poenostavljen način. Ugotovil je tudi potrebo po uvajanju akademskih dejstev v različnih jezikih, da bi poskrbeli za zelo različne indijske prebivalce.

Binanceova tretja pobuda je na novo uveden program Be teught and Fabricate, ki strankam omogoča, da ukinejo kriptovalute, medtem ko najdejo glede kripto in blockchain ekosistema. Kot dolgoletni kripto izobraževalec v Indiji je Raza poudaril vlogo Binance Academy pri ohranjanju najnovejših akademskih dejstev.

Ob poudarjanju neizkoriščene priložnosti pri poučevanju mlajše množice Indije je Leon Foong, vodja APAC pri Binance, izjavil:

»Upamo, da bomo izdelali največje spodbude za stranke, da izvajajo temeljitejši pregled in izumljajo bolj obveščene naložbene odločitve.«Sprememba kriptovalute je prav tako sodelovala z resnično eno najboljših univerz v Indiji, Indian Institute of Technology Delhi ( IIT – D), kot naslovni sponzor svojega kulturnega festivala Rendezvous za predstavitev pogojev porabe, vključno z vstopnicami in potrdili NFT, žetoni oboževalcev in Protokolom o udeležbi (POAP).

Na maski za prenehanje, Raza je druge Indijance pozval, naj se prej poučijo o kripto ekosistemu, kot da bi vlagali:

»Najprej se naučite in nato upoštevajte zaslužek. Web3 > kripto in človek mora zaznati osnovno tehnologijo in si prav tako poskušati izmisliti poklic v njej.«Povezano: Coinbase za naložbe v indijske kriptovalute in Web3 ob berljivosti davčne zakonodaje

Čeprav je v nekaterih razponih kontraproduktivna, je možnost Indije, da zaračuna visoke davke trgovcem s kriptovalutami, prinesla dokončno berljivost stališča oblasti na brstečem ekosistemu.

V začetku aprila je Coinbase Ventures, naložbena veja ameriške kriptovalute Coinbase, v Bangaloreju v Indiji izvedla priložnost predstavitve določene osebe z načrti za naložbe v višini 1 milijona dolarjev v raznolike indijske pobude za kriptovalute in Web3.

V partnerstvu s plemenom Buidlers Tribe je izvršni direktor Coinbase Brian Armstrong natisnil, da namerava podjetniška agencija vključiti indijske talente za programsko opremo in pospešiti potrebe Indije po ekonomski in denarni vključenosti. Soustanovitelj plemena Buidlers Pareen Lathia je v pogovoru za Cointelegraph o vplivu sodobne davčne zakonodaje na privabljanje naložb v tuje kraje izjavil:

»Davčna zakonodaja je dejansko en dokončen korak. To je premik paradigme in smernice se bodo dvignile.«20220745

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -