19.4 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Binance začasno ustavi depozite za premostitvene žetone, od ekipe Multichain zahteva berljivost

- Advertisement -

Transakcije na protokolu Multichain so bile odložene prek dveh podstandardnih verižnih mostov brez odločnega pojasnila.

Celotni ogledi

5 Celotne delnice

Kriptonadomestek Binance začasno ustavljeni depoziti za 24 premostitveni žetoni na Willu tudi zgolj 10 po dneh ujetih transakcij, ki so sprožile negotovost v zvezi s protokolom Multichain.

Prizadeti pari žetonov vključujejo Polkastarter (POLS), Alpaca Finance (ALPACA), Travala.com (AVA), Spell (SPELL), Fantom (FTM), Alchemy (ACH), Elephantine (BIFI), SuperVerse (SUPER), Harvest Finance (FARM) in DeXe (DEXE). Pajkanje vpliva na stranke premostitvenih žetonov v omrežjih blokovne verige BNB Orderly Chain, Fantom, Ethereum in Avalanche.

Začasno bomo prekinili depozite za naslednjo skupnost premostitvenih žetonov, medtem ko čakamo na berljivost od ekipe Multichain.

POLS-BSC
ACH-BSC
BIFI-FTM
SUPER-BSC
AVA-ETH
SPELL-AVAXC
ALPACA-FTM
FTM-ETH
FARM-BSC

DEXE-BSC

Depoziti zgornjih virov v različnih omrežjih so…

— Binance (@binance) Bo tudi zgolj 24, 2023 V skladu s stranjo za vloge Binance lahko dvige teh žetonov in vloge na različna omrežja so dostopna brez zvoka.

Molk družbe Multichain (MULTI) o nadaljnjih točkah je podžigal negotovost. Kot je poročal Cointelegraph, so bile transakcije na protokolu zakasnjene prek dveh podstandardnih verižnih mostov.

V tvitu Willa tudi zgolj 05, Multichain je dejal, da nekatere podstandardne verižne poti zasedajo nedosegljive, “kar je mogoče pripisati višji sili”, pri čemer je opozoril, da je čas za sprememba obnovitve ponudnika v nejasno. Spremeni se v končni verbalni nadomestek iz protokola na platformi družbenih medijev. Predhodno je sprememba razširitve v pripisana nadgradnji zalednega vozlišča.

Sprememba Binance v zdaj ni primerno podjetje, ki bi umaknilo korake sredi nepojasnjenih izpadov. Žepni naslov, povezan s fundacijo Fantom, naj bi bil odstranjen 481,481 MULTI (2,4 milijona $) iz likvidnosti na decentraliziranem nadomestku SushiSwap. Poleg tega na Will tudi zgolj 24, podjetje za analizo blockchain Lookonchain prijavljenih VEČ odlivov, povezanih s plačilom računov za preprost denar, 3 milijone dolarjev.

— Arkham (@ArkhamIntel) Bo tudi zgolj 31, 2021 Na Twitterju so krožile govorice, da je kitajska policija aretirala posadko podjetja Multichain, ki ima pod oblastmi 1,5 milijarde dolarjev lahkih pogodbenih sredstev. ohraniti uro. Cointelegraph se je obrnil na Multichain, vendar zdaj ni prejel takojšnjega odgovora.

Projektna veja Binance je ena izmed vlagateljev Multichaina. Decembra 2021 je podstandardni verižni protokol zbral $25 milijonov v krogu začetnega financiranja, ki ga vodi Binance Labs, skupaj z različnimi vlagatelji v projektni kapital, kot so Sequoia China, IDG Capital, Former Ventures, DeFiance Capital, Circle Ventures, Hypersphere Ventures, HashKey in Magic Ventures.

Revija: Ordinali so neomajen Bitcoin spremenili v slabši model Ethereuma – Ali lahko to popravimo?

109247 109247

109247

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -