24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Binance zanika Reutersovo legendo, da je mešal sredstva kupcev

- Advertisement -

Vir: AdobeBinance usmerja pomoč k Reutersovemu dokumentu, ki pravi, da najvišja kriptovaluta na tem območju nadomestno meša sredstva kupcev s trdnimi zaslužki v 2020 in 2020.

Glavni direktor za komunikacije Binance Patrick Hillmann, znan kot račun “zahlepen”, v torkovem tvitu s 5 odstavki.

»Ta račun je tako zatohel, da so morali vstopiti, ‘Reuters ni našel dokazov, da je bil denar potrošnikov Binance izgubljen ali vzet’ v očitnem prizadevanju, da bi se zaščitili pred obrekovalne kopalke,« je dejal Hillmann. »Pod tem so nato pripeli 74 besede teorij zarote (za katere smo opredelili, da so napačne) z nič dokazi razen “zakasnelega insajderja.”

Reuters je povedal, da je nadomestni kupec pomešal sredstva s trdnimi dobički v 2020 in 2020, ki navaja vire, ki so seznanjeni z jecljanjem.

“… družba recordsdata je februarja pregledala zgodbo denarne ustanove, ki kaže, da 10, 2020, mešanica Binance 74 milijonov dolarjev od legende organizacije z $15 milijonov od legende, ki je kupila gotovino kupcev,« poroča Reuters.

Reuters ni neposredno odgovoril na zaslišanje za navodila.

Obtožbe ameriških regulatorjev proti Binance Binance je postal obtoženec z ameriško trgovalno ceno s terminskimi pogodbami na blago v marcu dovoljuje podjetjem za nakup in prodajo, ki imajo predvsem sedež v ZDA, zamenjavo kripto izvedenih finančnih instrumentov na svetovni alternativi Binance.

V 74-age complaint, je CFTC dejal, da je imel par Binanceovih subjektov “mešana sredstva.”

Regulator je tudi dejal, da je izvršni direktor Changpeng Zhao usmerjal delavce in stranke, naj se izognejo nadzoru skladnosti v jecljanju, da bi povečali zaslužek podjetja.

CFTC je v svoji tožbi tudi navedel, da je Binance s hitrejšo alternativno izvršitvijo dal paru svojih najvišjih VIP ugodnosti strankam.

Zhao, nenehno identificiran kot CZ, je bil znan kot pritožba CFTC “presenetljiva in razočarana” v post.

»Po začetnem pregledu je videti, da pritožba razveseljuje nepopolno navajanje dejstev, zato se ne strinjamo več s karakterizacijo mnogih pomanjkljivosti, navedenih v pritožbi,« je dejal CZ.

456009336 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne e-novice dan za dnem

Kot blisk 3 minute branja o podatkih kripto zapisov nenavadnega časa!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -