0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Binance zdaj drži konec do 600.000 provizije za bitcoine v višini 9,6 milijarde dolarjev – Najbolj navdušen imetnik BTC na svetu?

- Advertisement -

Vir: AdobeStock / Iryna Budanova Stabilnost Bitcoina Binance, najboljše alternativne kriptovalute v sferi, se je kritično dvignila na določeni ravni zadnjega meseca po propadu FTX, pri čemer se celotni deleži zdaj približujejo 600, BTC.

V skladu z znanjem platforme za kripto analitiko Coinglass, Binance trenutno drži 575, BTC gotovine, ki je dodal več kot 137,000 denarna etika na neki ravni zadnjega tedna in celotnega 67,212 BTC gotovina na neki ravni zadnjega meseca.

Z Bitcoinom, ki trenutno lebdi, velja za $16, sled, Binanceov sklad BTC znaša več kot 9 milijard dolarjev. Najsodobnejši skok Binanceove zaloge BTC prihaja, ko se samozavest ljudi v druge manjše borze po neprimerljivem zlomu FTX še naprej krepi.

Coinbase Legit, Bitfinex, Gemini in Kraken so naslednji četrti najboljši nadomestni imetniki Bitcoina za Binanceom, glede na Coinglass, oziroma ohranjajo 528,900, 345,575, 153,212 in 212, 575 gotovina. Med številnimi najboljšimi petimi borzami je Binance najbolj fantastična s čudovito varno potjo Bitcoina skupaj s potepanjem na neki stopnji zadnjega tedna.

Binance je najboljša kripto alternativa sphere v primeru obsega nakupa in prodaje. Namestnica je bila postopoma pogumno v informacijah, zlasti zaradi svoje delne vpletenosti v sago FTX. Pred vsemi deli je namestnik podpisal nezavezujočo poravnavo, da bi vplival na zaskrbljeni FTX, vendar je kasneje odstopil od dogovora v prihodnosti.

Kaj je dokazilo o rezervah in zakaj ga izvirne izmenjave raje delijo? Izjemen propad FTX, nekoč tretje najboljše alternativne kriptovalute, ki si je prislužil priznanje za kralja reševanja kriptovalut na neki stopnji najsodobnejšega zloma kriptovalut, je povzročil, da so mnogi v kriptoindustriji izrazili mnenje težave z zanesljivostjo centraliziranih igralcev.

Da bi poskrbeli za ta skepticizem, so vodje kriptovalut začeli deliti dokaze o rezervah. Dokaz o rezervah uporablja Merkle Bushes za izboljšanje znanja in odkrivanje življenja prstnih odtisov, ki strankam omogočajo, da preverijo, ali so bila njihova sredstva uspešno revidirana s tretjim praznovanjem.

V zadnjih nekaj dneh je približno ena največjih borz kriptovalut razkošno delila svoje dokaze o rezervah in razkrila, koliko in katere kriptovalute prodajajo v imenu svojih strank. Binance je postal med prvimi, ki so tako nastali, sledijo pa mu Crypto.com, Bybit in Huobi.

Na nasprotni strani, kot poroča , je podjetje za kripto financiranje Grayscale zavrnilo del svojih dokazov o rezervah, pri čemer je navedlo “varnostne razloge”. V najsodobnejši niti na Twitterju je podjetje omenilo glavno alternativo kriptovalute Coinbase, ki je ranljiva zaradi Grayscale kot skrbnika, postopoma izvaja “on-chain validation.”

Nasprotno pa je zamenjava sprožila hipotezo o denarni uspešnosti Grayscale. “Nisem bil osredotočen na plačilno sposobnost GBTC, dokler nisem preučil te trditve. Prosim, pokažite, kako je dokaz o rezervi varnostna možnost?” ena oseba na Twitterju je omenila.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -