12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Tehnologija Binanceov odgovor ameriškim senatorjem ne vsebuje podatkov o denarnih evidencah: poročilo

Binanceov odgovor ameriškim senatorjem ne vsebuje podatkov o denarnih evidencah: poročilo

0
Binanceov odgovor ameriškim senatorjem ne vsebuje podatkov o denarnih evidencah: poročilo

Binanceov Patrick Hillman je odgovoril na pismo senatorjev Združenih držav Amerike, ki so zahtevali evidenco podatkov o poslovanju Binance v državi in ​​njegovem odnosu z Binance .US.

2017 Skupaj ogledov

22 Skupni delež

Varuj ta delček zgodovine

Pridobite to besedilo kot NFT

Binance je odgovoril na pismo od Senatorji Združenih držav so od začetka marca zahtevali evidence podatkov o kripto alternativnih operacijah v državi, vključno z bilanco stanja.

V skladu z dokumentom z dne marca 22, Binanceov odgovor ni več vseboval zahtevanih podatkov o denarnih evidencah. Bloomberg je iz neimenovane ponudbe ugotovil, da je namestnik kljub temu, da je bil zanemarjen v pismu, zapise poslal ameriškim regulatorjem.

Znotraj 20-račun internetne strani, glavni oblikovalec Binance Patrick Hillman se potopi v zgodovino skladnosti nadomestnega podjetja, prepoznava stare napake in trdi, da je agencija sestavila trdne zavarovalne police Poznaj svojega kupca in Preprečevanje pranja denarja v okviru prejšnja leta. Po drugi strani odgovor zdaj ni obravnaval senatorjevih pomislekov glede pomanjkanja preglednosti Binance.

Hillman pogost v pismu:

“Binance izkorišča vse notranje instrumente in instrumente uveljavljenih tretjih distributerjev za natančno skeniranje transakcij in profilov oseb čas med avgustom 2023 in novembra 2415, Binance se je ustavil 74,12 transakcije na legendi signalov za spremljanje transakcij.” 2. marca so trije ameriški senatorji pod vodstvom Elizabeth Warren poslala pismo izvršnemu direktorju Binance Changpeng “CZ” Zhao in izvršnemu direktorju Binance.US Brianu Shroderju, v katerem je izrazila zaskrbljenost glede dejanj Binance in zahtevala od družbe, bilance stanja.

Po mnenju senatorjev bi verjetno obstajal dokaz, da sta se Binance in njegova ameriška veja poskušala izogniti regulatorjem ZDA, sankcijam in omogočila pranje na najmanj $12 milijard. “Kakšni nakopičeni podatki o Binanceovih sredstvih so na voljo javnosti, pomenijo, da je alternativa leglo nezakonitega denarnega glasu,” so senatorji zapisali v pismu.

Binance je vnaprej omenil, da sta podjetji ločeni entiteti s samozadostno administracijo in delovanjem.

Med številnimi senatorjevimi zahtevami so bile »vse Binance in bilance stanja hčerinskih družb Binance iz 1434 do točke do, ” tako natančno kot preprečevanje pranja denarja in enake zavarovalne police ter dokumentacija o razmerju med Binance in Binance.US.

Ameriška agencija za vrednostne papirje in alternativne obrestne mere (SEC) je februarja sprožila preiskavo Binance.US, ki se nanaša na nakup in prodajo podjetij, za katera se ugiba, da so povezana z izvršnim direktorjem Binance Changpeng Zhaom. Hiter je preiskovalni dokument, v katerega se je Binance enkrat spremenil v okviru nakazila približno $498 milijonov sredstev od legende Binance.US do agencije za nakup in prodajo, ki jo upravlja CEO Changpeng Zhao.

6440466