19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Binanceove težave rastejo, ko Tajska vloži kazensko pritožbo - podobna opozorila Kajmanskih...

Binanceove težave rastejo, ko Tajska vloži kazensko pritožbo – podobna opozorila Kajmanskih otokov, Velika Britanija, Japonska

Binance's Troubles Grow as Thailand Files Criminal Complaint After Warnings by Cayman Islands, UK, Japan

Naraščajoče število regulatorjev po vsem svetu so prišli po Binance. Tajska komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC) je vložila kazensko ovadbo zoper kripto borzo, potem ko so oblasti na Kajmanskih otokih, v Združenem kraljestvu in na Japonskem izdale podobna opozorila družbi Binance in povezanim družbam.

Tajski regulator vloži kazensko pritožbo

Tajska komisija za vrednostne papirje in borzo je v petek sporočila, da „ je proti Binanceu … vložil kazensko ovadbo pri oddelku za zatiranje gospodarskega kriminala kraljevske tajske policije (ECD). ” Po mnenju SEC:

Binance je tajsko javnost in vlagatelje pozval k uporabi njenih storitev bodisi na svojem spletnem mestu ali Facebooku stran: Binance Thai Community.

Regulator vrednostnih papirjev je izjavil, da je 5. aprila izdal opozorilno pismo podjetju Binance, vendar družba v določenem roku ni predložila odgovora.

SEC je dejal, da Binance posluje s kripto izmenjavo brez licence. Družba je zato „kaznovana s kazenskimi sankcijami po oddelku 66 izrednega odloka o podjetjih za digitalno premoženje, tj. zapor od dveh do petih let in globa 200, do 214, 000 baht in nadaljnja dnevna globa, ki ne presega 10, 000 baht za vsak dan, v katerem se kršenje nadaljuje. ”

Kajmanski otoki opozarjajo na Binance

Monetarna uprava Kajmanskih otokov (CIMA) je na svoji spletni strani v četrtek objavila obvestilo, da Binance ni pooblaščen za upravljanje kripto borze v državi. Obvestilo se glasi:

Binance, Binance Group in Binance Holdings Limited niso registrirani, licencirani, regulirani ali drugače pooblaščeni s strani pooblastilo za izmenjavo kriptovalut z ali s Kajmanskih otokov.

CIMA je poudarila, da družbe, registrirane v Kajmanski otoki morajo biti „registrirani ali licencirani v skladu z Zakonom o virtualnem premoženju (ponudniki storitev)“ 2020 „ali biti„ obstoječi regulirani subjekt, ki mu je organ odobril opustitev. “

Pred kratkim sta dva druga regulatorja izdala opozorila o družbi Binance: finančno poslovanje Združenega kraljestva Organ (FCA) in japonska agencija za finančne storitve (FSA).

Kaj menite o toliko regulatorjih, ki prihajajo po Binanceu? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

New Bill to Ban Crypto Payments in Iran, Support Mining and Regulate Exchange

South African Court Grants Final Liquidation Order Against the 'Biggest Cryptocurrency Scam in 2020'

Oznake v tej zgodbi

Binance, Binance Exchange, binance fca, binance opozorila, Bitcoin regulacija, Kajmanski otoki binance, kripto izmenjava, Crypto regulacija, fca binance, fsa binance, thai sec binance, tajska binance

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Omejitev odgovornosti : Th je članek samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments