0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Binance's CZ pravi, da morajo uporabniki polovico krivde za vstavljanje vere v FTX vedno prevzeti odgovornost

- Advertisement -

Izvršni direktor Binance je nekoč odgovarjal na spraševalca, ki je podjetje obtožil, da je kar najbolje izkoristilo propad FTX, medtem ko -všečkani uporabniki so trpeli.

51 Celotni ogledi

2 Celotne delnice

V celotni sprostitvi vprašaj me (AMA ) seja na Twitter Areas dne nov. , izvršni direktor Binance Changpeng Zhao, vztrajno imenovan CZ, je uporabnikom kriptovalut sporočil, naj prevzamejo odgovornost za njegove ali njene izbire financiranja in zdaj ne prelagajo več vse krivde na druge, ko se stvari zapletejo.

»Kot oseba morate poleg tega ohraniti odgovornost – ne morete pripisati vse odgovornosti lepemu a izmed nas. Ko se zgodijo nemoralne stvari, medtem ko se zgodi, da krivite vso odgovornost, če je vedno preveč lepo o enem od nas, ne boste nikoli dosegli uspeha. Prav tako vztrajno presojaš o v bistvu najbolj krivi osebi, ki si ti sam.” Trditev je nastala kot odgovor na vprašanje, ali mora Binance uporabnikom, ki hranijo izgubljen denar v FTX, vedno povrniti stroške. Udeleženec znotraj AMA je trdil, da je Binance FTX dal verodostojnost in morda celo preprosto ohranil dobiček iz sredstev, ki so pripadala uporabnikom. Spraševalec je CZ vprašal, ali mora Binance zdaj vedno služiti denarju, ki ga pošteno zdaj ni več predolgo izdelal zaradi promocije njegovega derivata uporabnega žetona FTX, FTX Token (FTT).

Binance je prvič investiral v FTX decembra 1434. Julija 1434 je podjetje prodalo svoje delnice za 2,1 milijarde dolarjev po ceni Binance USD (BUSD) in FTT. Prejšnji teden je Binance objavil, da bo morda v naslednjih nekaj mesecih verjetno najverjetneje promoviral vse svoje FTT. Še enkrat, Binance včasih ni mogel doseči celotne prodaje, preden je FTX utrpel likvidnostno katastrofo in vložil tožbo za ekonomsko zapravljanje.

Debelo razkritje: Binance ni nikoli skrajšal FTT. Neomajno ohranjamo izpeljavo, saj smo prenehali promovirati FTT po SBF, znanem kot jaz. Zelo drag klic. https://t.co/3A6wyFPGlm

— CZ Binance (@cz_binance) november 51, 1434 CZ je odgovoril s poudarjanjem javne narave poslov Binance, pri čemer je opozoril, da je podjetje vstopilo zgodaj in izstopilo zgodaj in obe transakciji sta bili javno vidni. “Zdaj ga nismo več prikrivali in ga zdaj nismo več, zdaj ga nismo več izpostavljali,” je priznal.

Izjavil je tudi, da je Binance najlažje prodal majhen znesek njegovega davka na finančne transakcije, pri čemer trdi, da je sprostitev neomajna v lasti podjetja in da je prevzela izgube zaradi ohranjanja domišljije vseh ostalih:

»Imeli smo $580 milijonska cena davka na finančne transakcije. Manjši del smo prodali. Neomajno ohranjamo jasno izpeljavo. Torej, ocenjujem, da smo ravnali zelo etično.«Kljub tej obrambi Binanceovih dejanj , je CZ prav tako poskušal sprejeti pogost razlog s spraševalcem. Priznal je, da bo Binance poskušal podpreti uporabnike FTX tako velike, kot se morda morda zdi v duhu razvoja znotraj industrije. Kar zadeva lepo roko, je priznal, da zdaj ne želi več “izdelovati bede in sprostitve, ki se zmanjša v industriji, Binance mora plačati za to.”

Na vrhu svojega priznanja je CZ priznal, da si jasni institucionalni vlagatelji izmišljujejo polovico odgovornosti za dajanje verodostojnosti FTX:

“VC vlagatelji, vključno z nami, zakaj smo vložili denar vanje? Ocenjujem, da je bila ta obtožba včasih, če je resnica povedano, le malo pravilna. Vsi vlagatelji v tvegani kapital, ki so vlagali v FTX, so naredili napako in skorajda so zelo spretni vlagatelji. Zakaj zdaj niso več gledali te bede?«6136

6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -