14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Bison Trails in Volt Capital v omrežje Celo prinašata "varno vplačevanje"

Bison Trails in Volt Capital v omrežje Celo prinašata “varno vplačevanje”

“Bison Trails je zavezan rasti kripto ekosistema in inovativnih omrežij, kot je Celo,” je povedal Joe Lallouz, izvršni direktor podjetja Bison Trails.

4461 Skupno ogledov

1 Skupaj delnice

Bison Trails and Volt Capital bring 'secure staking' to Celo network

Blockchain infrastrukturno podjetje Bison Trails je sodelovalo z Volt Capitalom, da bi uporabnikom omrežja Celo omogočilo, da svoje žetone varno stavijo prek svojih mobilnih naprav.

Sodelovanje vidi, da Bison Trails vodi vozlišče za preverjanje veljavnosti Celo za Volt Capital, s čimer skupnost Volt Capital omogoča, da stavi v kriptovaluto CELO, zasluži nagrade in pomaga pri rasti mreže. Vozlišča Bison Trails omogočajo delegatorjem, da lažje vlagajo v kriptovalute.

Volt Capital je podjetje tveganega kapitala v zgodnji fazi, ki je rezerviralo $ za naložbe v različne projekte kriptovalut, osredotočene na končno uporabniško izkušnjo. Volt Capital prek svoje hčerinske družbe TD Labs sodeluje v mreži Celo in na platformah izvaja validacijski program od faze testne mreže. Celo Network je maja uradno diplomiral na glavnem omrežju 18.

“Navdušeni smo nad sodelovanjem z Bison Trails, da bi naši skupnosti ponudili možnost, da stavi na Celo. Močna infrastruktura podjetja Bison Trails ustreza našim visokim merilom varnosti, zanesljivosti in neprekinjenega delovanja, ekipa pa prinaša neprecenljivo strokovno znanje in vpoglede v protokol, «je povedal Mohamed Fouda, partner pri Volt Capital, in dodal:

“Skupnost Celo nenehno raste in aktivno sodelujemo pri projektih, ki razvijajo preprosta orodja za boljše finančno sodelovanje s podjetjem Celo za dolgoročno vizija projekta. «

Pred zadnjim popravkom kripto trga je vznemirjenje obdajalo mrežo Celo. je bil v vzponu, ki je pripeljal do njegove trde vilice Donut. Razcep, ki je potekal maja 19, obljublja boljše učinkovitost plina, izboljšana interoperabilnost in sposobnost povezovanja z več Ethereum orodji.

Po uspešnosti na trgu je Celo uvrščen na vrh 100 projekti kriptovalut s skupno omrežno vrednostjo okoli $ 724 milijonov.

Bison Trails je zagotovil ključno infrastrukturno podporo za več glavnih podjetij za kriptovalute, vključno s Crypto.com in Cosmos. Februarja 2021 je podjetje lansiralo Global Blockchain Synch, ki strankam omogoča lažje uvajanje operacij vozlišč. Polkadot, Kusama, Ethereum, Cosmos in EOS so le nekateri izmed glavnih protokolov, ki uporabljajo storitev.