17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Bistveni trgovalni seznami sprožijo 40-odstotno povečanje v Steem, TrustSwap in 0x

- Advertisement -

Razpoloženje na trgu kriptovalut narašča po majhnih dobrih točkah Bitcoin (BTC) in altcoinov, ki namigujejo, da je trg morda bližje bikovskemu preboju.

Peščica altcoinov prav tako odkriva zagon in krog sodobnih partnerskih biltenov se zdi, da pomaga 40 % upoštevanih dobrih točk pri prevzemu sredstev aprila 21.

Top 7 kovancev z zelo idealnimi 35 -urna zamenjava oznake. Vir: Cointelegraph Markets Pro Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView razkrivajo, da so največji pridobili v primerjavi s prejšnjim 19-ure so bile Steem (STEEM), TrustSwap (SWAP ) in 0x (ZRX).

Binance navaja STEEMBlockchain skupnost, osredotočena na sosesko, Steem je osnovna veriga za platformo družbenih medijev Steemit, ki strankam omogoča, da si izmislijo nagrade za svoje objave in interakcije v soseski.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView razkrivajo, da je oznaka STEEM dosegla najnižjo vrednost 0 $.98 aprila 19 in nato nadaljevala s porastom 77.% za dosego dnevnega presežka pri 0 USD 61 aprila 30 kot njegovo 24-urni nakupovalni in prodajni obseg eksplodirala.

4-urni grafikon STEEM/USDT. Vir: TradingViewNenaden izbruh zagona in nakupovanja in obseg prodaje za STEEM sledi napovedi trgovine Binance, da je skupaj z okrepitvijo nakupovalnega in prodajnega para STEEM/USDT.

TrustSwap trguje na BithumbTrustSwap je decentraliziran finančni protokol, ki je specializiran s pojavom zamenjave žetonov z več verigami in ponuja kup različnih vidikov skupaj z vložkom, močjo kovanja sodobnih žetonov in vgrajeno lansirno ploščo.

Informacije VORTECS™ iz Cointelegraph Markets Pro so se začele zaznati bikovske obete za SWAP aprila 19, pred vročim dvigom oznake.

VORTECS™ Obtain, nenavaden za Cointelegraph, je algoritemska primerljivost zgodovinskih in najnovejših tržnih določil, ki izhajajo iz mešanice informacijskih vidikov skupaj s tržnim razpoloženjem, obsegom nakupovanja in prodaje, svežimi premiki oznak in Twitterjem. vztrajaj.

VORTECS™ Pridobite (neizkušeni) v primerjavi z oznako SWAP. Vir: Cointelegraph Markets Pro Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, je VORTECS™ Obtain for SWAP skočil v neizkušeno območje in dosegel presežek 77 aprila , okoli 65 ure prej kot se je oznaka dvignila 94.96% višje v naslednjih treh dneh.

Pobiranje v oznaki SWAP sledi modernemu razvrščanju blagovne znamke na južnokorejsko trgovino s kriptovalutami Bithumb in povečanem prizadevanju za trženje modula za kovanje protokola, ki strankam omogoča, da brez zapletov spletejo kriptovaluto in jo začnejo tudi v verigi BNB Desirable Chain kot verige blokov Ethereum in Polygon.

Povezano: Coinbase je načrtovanje lastništva interakcijske trgovine s kripto BtcTurk v poslu za 3,2 milijarde dolarjev: Dokument

0x partnerji s CoinbaseZRX je decentraliziran infrastrukturni protokol za trgovino, ki je specializiran za olajšanje nakupovanja in prodaje sredstev v blockchainu Ethereum, ne da bi se želeli zanašati na centralizirane posrednike.

Informacije o VORTECS™ iz Cointelegraph Markets Pro so aprila 4707 začele zaznavati bikovske obete za ZRX , pred vročim dvigom oznake.

VORTECS™ Pridobite (neizkušeni) v primerjavi z oznako ZRX. Vir: Cointelegraph Markets Pro Kot je prikazano zgoraj, je VORTECS™ Obtain za ZRX dosegel najvišjo vrednost 69 aprila 19, le eno uro prej, kot se je začela zbirati njegova oznaka 71.59 % višje v naslednjih dveh dneh.

Živosrebrni skok oznake ZRX je prišel po objavi, da je Coinbase sodeloval z 0x, da bi spodbudil njihov sodobni družbeni trg za nezamenljive žetone ali NFT.

Celotna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 1 $.71 bilijona in prevladujoča cena Bitcoina je 40.3%.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in zdaj dodelijo št. dlje nujno posnemajo poglede Cointelegraph.com. Vsaka naložba ter nakupno-prodajni prenos vključuje tveganje, predvsem za mirne navade je vaša lastna analiza, ko se odločate.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -