20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice BIT Mining pospešuje rudarjenje Bitcoin v Kazahstanu

BIT Mining pospešuje rudarjenje Bitcoin v Kazahstanu

Širitev rudarskega podjetja v Kazahstan sledi načrtom za uvedbo novih pristojbin za energijo za rudarje kripto, ki se začnejo leta 2022.

665 Skupaj ogledov

13 Skupne delnice

BIT Mining steps up Bitcoin mining operations in Kazakhstan

Podjetje za kripto rudarstvo BIT Mining, ki je pred kratkim napovedalo, da se bo razširilo s kitajskega trga, namerava kupiti 2, 500 Rudarji bitcoinov za uvajanje v Kazahstanu.

V objavi v sredo je BIT Mining dejal, da je sklenil dogovor o nakupu v višini 6,6 milijona dolarjev 2, 768 Bitcoin (BTC) rudarske ploščadi. Podjetje je že dalo v uporabo 3, 819 rudarje BTC v podatkovnih centrih v Kazahstan s še 4, 91 stroji na poti. Ko bodo vsi razmeščeni, naj bi dodatek nedavnega nakupa rudarstva povečal zmogljivost razpršitve BIT Mining na približno 458 petahashes na sekundo.

Čeprav ima sedež v mestu Shenzhen, je BIT Mining dejal, da namerava razširiti svoje poslovanje zunaj Kitajske kot odziv na nedavni vladni zatiranje rudarstva. Številna kitajska podjetja naj bi se po napovedi Odbora državnega sveta za finančno stabilnost in razvoj soočila z zaprtji, ki so zaradi pomislekov glede finančnega tveganja zmanjšala rudarjenje BTC.

Povezano: Kripto rudar trdi, da so vse velike operacije v Yunnanu zaprte pred obletnico KPK

Nekatera rudarska podjetja, vključno z BIT Mining, iščejo druge države za izvajanje operacij, saj je regulativno okolje na Kitajskem na videz manj ugodno. BTC -jev maksimalist in izvršni direktor baleta Bobby Lee je pred kratkim za Cointelegraph povedal, da bi bilo zatiranje lahko pokazatelj, da vlada preizkuša vode za večjo prepoved kripto. Podjetja za kripto krive se morda zatekajo tudi v to regulativno reakcijo-OKEx in Huobi nameravata razpustiti poslovne subjekte s kitajskim sedežem.

Medtem ko se nekateri rudarji, ki so bili izgnani s Kitajske, lahko Ko se bodo za rešitev obrnili v Teksas, se zdi, da so zakonodajalci v Kazahstanu postali privlačnejši za kripto podjetja, saj so lokalnim bankam omogočili odpiranje računov za transakcije s kriptovalutami. Glavno rudarsko podjetje Canaan je prejšnji mesec sporočilo, da je začelo rudariti BTC v Kazahstanu. Kljub temu ali morda zaradi truda za vzpostavitev novih operacij je država dejala, da namerava od januarja uvesti višje davke za rudarje.

Prejšnji članekBlockfolio odide v sončni zahod, a za FTX App je nov zorni čas
Naslednji članekVORTECS ™ Spotlight: Evo, zakaj je odboj Telcoina (TEL) zasenčil večino altcoinov

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments