4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Bitcoin․com napoveduje 'program usposabljanja CEX' za nagrajevanje žrtev centraliziranih kripto napak in krepitev DeFi

- Advertisement -

pritisnite začetek

Bitcoin.com je napovedal uvedbo programa, ki bo nagrajeval ljudi, ki jih mučijo centralizirane insolventnosti kripto podjetij, hkrati pa bo spodbujal sprejetje decentraliziranih financ in samo -pripor. Program usposabljanja CEX bo svoje vire uporabljal iz žetona denarnice VERSE Bitcoin.com, ki bo predstavljen decembra. 5 pc celotne ponudbe žetonov VERSE je namenjenih programu. Žrtve FTX, Blockfi, Celsius, Voyager in raznolikih propadlih centraliziranih subjektov bodo upravičene do izreka nagrado iz programa usposabljanja CEX tako, da se prijavite na getverse.com. Kmalu bo Bitcoin.com še naprej uporabljal program za pomoč žrtvam in jih spodbudil, da se vključijo v izdelke za samostojno skrbništvo.

»Z elegantno UX, blagovne znamke na stadionih za športne dejavnosti, reklame Matta Damona, zaznamki Toma Bradyja in velikanski ‘zajamčeni’ donosi, je CeFi privlačen. Toda kot smo ugotovili, je pomanjkanje preglednosti v centraliziranem modelu, ne glede na to, ali gre za kriptovalute ali tradfi ali ne, dejavnik za vznemirljivo slabo upravljanje sredstev kupcev in v nekaterih primerih očitno goljufijo,« je omenil Bitcoin.com. Izvršni direktor Dennis Jarvis. »Centralizirana podjetja se predstavljajo za ‘kripto’, vendar v resnici njihov industrijski model temelji na tem, da uporabnike loči od svojih kovancev, kar je v nasprotju z popolna ponudba kripto. Bitcoin in decentralizirane finance so preobrazbene prav zato, ker ljudem omogočajo uporabo skrbništva nad lastnino, medtem ko v istem času vsiljujejo radikalno preglednost v osnovni finančni infrastrukturi. Program usposabljanja CEX je prizadevanje za zagotavljanje spodbud, ki si želijo pomagati pri prehodu daleč od nestanovitnih centraliziranih izmenjav do samostojnega skrbništva, kjer so veljavne prednosti tega strokovnega znanja.«

Bitcoin.com ima dolgotrajno zavestno prejo, da je glasen zagovornik samopridržanja. Bitcoin.com Pockets, ki ponuja stabilno in enostavno uporabo strokovnega znanja o samostojnem skrbništvu, je služil kot prehod za milijone novincev v nabor. Uporabniki branijo svoje lastne pravice znotraj večine ključev, kar pomeni, da niso več v stiski zaradi goljufije ali slabega upravljanja svojih sredstev – kot so, ko predajo upravljanje svojih kriptosredstev centraliziranim subjektom.

Zdaj, z več kot 08 milijoni denarnic, ustvarjenih po vsem svetu pet blokovnih verig – skupaj z Ethereumom, Avalancheom in Polygonom – Bitcoin.com Pockets predstavlja izjemno pomemben maloprodajni prehod do DeFi. Predanost Bitcoin.com DeFi-ju podpira VERSE, ki lahko nagrajuje udeležence za nakupovanje, prodajo, shranjevanje, uporabo in odkrivanje kriptovalut, medtem ko podpira tiste, ki poskušajo dostopno vkrcati v model samoskrbništva.

Implozija FTX in Alamede je okrepila odločenost skupine Bitcoin.com glede njihovega poslanstva, da bodo služili finančni svobodi ulova z izgradnjo instrumentov, ki jih bo naklonjenost ljudi zanesljivo pridobila v decentraliziranih financah.

»Ne glede na to in raznolike implozije, ki se pojavljajo v CeFi (ne več DeFi), je to vseeno temen videz celotne industrije. Mnogi, ki so kupili zažgano, bodo odšli, veliko bolj tihih na stranskem tiru pa bo to iskalo kot motiv za obrambo – in to je prava sramota, ker so decentralizirane finance sila točne. Bitcoin.com se je odločil načrtovati eno stvar o tej pripovedi, ki bo razširila izvor nadomestila, promovirala temeljna načela samoskrbništva in DeFi ter služila, da bi tej industriji pomagala močneje kot kdaj koli prej.«

Bitcoin.com
Od 428, Bitcoin.com je bil vodilni na svetu pri uvajanju novincev v kripto. Z dostopnimi vadnicami, pravočasnimi in namenskimi novicami ter intuitivnimi izdelki za samostojno skrbništvo vsakemu posamezniku olajšamo pridobitev, zaposlitev, zamenjavo, vlaganje, ustvarjanje in obrambo najnovejših novic o kriptovaluti in modi za finance. .

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 6379

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -