14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Bitcoin 2021: Tukaj je posodobitev največjih prenosnikov in stresalcev dneva 2

Bitcoin 2021: Tukaj je posodobitev največjih prenosnikov in stresalcev dneva 2

Nekateri najvplivnejši kriptokrivnisti so drugi dan Bitcoina 2021 v Miamiju predstavili z modrimi besedami o prihodnosti decentralizacije, lastninskih pravic in finančne vključenosti.

Drugi dan se je začel s panelno razpravo, osredotočeno na makro pokrajino Bitcoina, kjer je ustanovitelj Morgan Creek Digital Mark Yusko opozoril na uničenje dolarja zaradi neskončnega tiskanja denarja Zvezne rezerve. “Devetintrideset odstotkov vseh dolarjev je bilo ustvarjenih v zadnjih 12 mesecih,” je dejal in dodal, da je ameriški dolar “največji šitcoin od vseh. ”

Težki panelni razpravi o Bitcoinu in monetarni politiki je sledil legendarni rolkar Tony Hawk, ki je razpravljal o tem, kaj se zgodi, ko protikultura postane mainstream. “Bilo je zelo hitro, bilo je mednarodno, zame je bila prihodnost financ,” je dejal za Bitcoin. “Bitcoin sem kupil v 2012.”

“Tony Hawk Pro Hodler” – @tonyhawk

– Cointelegraph (@Cointelegraph) 5. junija, 2021

Hawk je nato zadel polovico pipe, da pokaže nekaj svojih legendarnih veščin

Bitcoin in rolke so lahko dobra kombinacija. Tony Hawk je množico na #Bitcoin 2021 odpeljal ven, da je pokazal nekaj svojih veščin. pic.twitter.com/EXXZA8Xi2k

— Cointelegraph (@Cointelegraph) 5. junija, 2021

The Nakamoto Stage je imel tudi okroglo mizo z naslovom »Moralni primer za Bitcoin«, kjer je vlagatelj, vzgojitelj in pomemben Teksašanin Jimmy Song govoril o pomenu lastninskih pravic: »Lastninske pravice so najosnovnejša človekova pravica … pravica brez lastninske pravice. “

– Cointelegraph (@Cointelegraph) 5. junij, 2021

Soustanoviteljica Lightning Labs Elizabeth Stark in vodilna makro analitičarka Lynn Alden sta si zgodaj popoldne delila oder na seji z naslovom “Bitcoin za milijarde, ne milijarderje.”

“Na svetu obstajajo milijarde ljudi, ki nimajo dostopa do finančnih storitev. Bitcoin je izredno pomemben,” je dejal Stark in dodal:

“Veliko smo slišali o bitcoinih, ki so slabi, vendar me resnično zanima, kako to tehnologijo približati ljudem, ki morda niso dovoljeni na Twitterju in sploh ne govorijo angleško!”

“Vsako desetletje se pojavljajo nove žrtve državnih dolgov,” je dejal Alden in dodal, da bi se morali bolj osredotočiti na primere uporabe Bitcoina in ne zgolj na njegovo naložbeno potenco.

“… Bitcoin kot sredstvo, Bitcoin kot delnica, vendar bi se morali osredotočiti na primere uporabe.” – @LynAldenContact

– Cointelegraph (@Cointelegraph) 5. junija, 2021

“Kako narediti Bitcoin infrastrukturo vseprisotno “Je bila naslednja tema, ki je gradila oder Nakamoto, pri čemer sta razpravo vodila izvršni direktor Galaxy Digital Mike Novogratz in soustanovitelj Paxosa Charles Cascarilla.

” Bitcoin je že najbolj posestno sredstvo zunaj ameriškega dolarja , “Je dejal Novogratz in dodal, da je” divje optimističen “glede institucionalnega sprejemanja kriptovalut.

” Divje optimističen sem, da se to dogaja (institucionalno posvojitev) . Potrebuje čas, toda v tem prostoru sem bikov. ” – @novogratz

– Cointelegraph (@Cointelegraph) 5. junija, 2021

Cascarilla je govoril o ” neverjetna možnost “Bitcoina, ki presega zgolj podražitev cene:

” Tukaj je neverjetna možnost, kaj lahko Bitcoin stori, šele začenja. Don. se ne osredotočamo na kratkoročno ceno, pomislimo, kakšen bi lahko bil dolgoročni učinek. ” – Charles Cascarilla

– Cointelegraph (@Cointelegraph) 5. junija, 2021

Oder za zeleno energijo , ki sta ga naslovila angelski vlagatelj Steve Lee in tehnični urednik revije Bitcoin Aaron van Wirdum, je imela nepričakovano prekinitev, ko je pripadnik vojske DOGE zgrmel oder:

In zdaj, zelo nenačrtovana napoved DOGE #Bitcoin 2021 pic.twitter.com/pxdLGXxpEh

— Cointelegraph (@Cointelegraph) 5. junija, 2021

Končno ploščo dneva so vodili Avantijeva Caitlin Long, ustanovitelj ShapeShift Erik Voorhees, Sam Bankman iz Alameda Research -Fried in Yoni Assia, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja eToro. V razpravi z naslovom “Evolucija izmenjav” je bilo na plošči predstavljenih več opaznih zvokov:

“Satoshi ni ustvaril ničesar, kar bi bilo namenjeno vzvodu, in mu v resnici ni bilo mar za likvidnost.” – @CaitlinLong _

– Cointelegraph (@Cointelegraph) 5. junija, 2021

“Večina vlagateljev v Bitcoin (na eToro) vlaga, ker v nekaj verjamejo. Večina naših strank nikoli ni imela blockchain transakcije. Večini ljudi je težko. “- @yoniassia

– Cointelegraph (@Cointelegraph) 5. junij, 2021

Morda je bil najbolj opazen zvok tega dne vgrajen v predstavitev izvršnega direktorja Zapa Jacka Mallersa z naslovom “En majhen korak za Bitcoin, en velikanski preskok za človeštvo.” V tej predstavitvi je predsednik Salvadorja Nayib Bukele Bitcoin razglasil za “zakonitega” razpis “v svoji državi in ​​dodal, da bo sprejetje digitalne valute pomagalo spodbuditi ustvarjanje delovnih mest:

” Bitcoin je zdaj zakonito plačilno sredstvo v El Salvador. To bo povečalo delovna mesta v državi. “- Nayib Bukele, predsednik Salvadorja.

Države se prebujajo. To je šele začetek. Pic.twitter.com/rH5MuNvKxU

– Cointelegraph (@Cointelegraph) 5. junija, 2021

Sledite Cointelegraphu na Twitterju za popoln povzetek Bitcoin Miamija 2021. Ne pozabite prebrati tudi našega dnevnega pregleda zgodovinskega dogodka.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments