19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bitcoin ameriškega finančnega direktorja poroča o rasti založbe Record Record

Bitcoin ameriškega finančnega direktorja poroča o rasti založbe Record Record

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Bitcoin of America (BOA), priljubljena borza virtualnih valut, poroča o zapisu rast. Ameriški Bitcoin je registriran kot podjetje za denarne storitve pri Ministrstvu za finance ZDA (FinCEN). Njihovo poslanstvo je zagotoviti svojim strankam hiter in enostaven postopek transakcij, hkrati pa zagotoviti najboljšo ceno na trgu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2015 in ima sedež v Chicagu, IL. Ameriški Bitcoin je znan po številnih različnih storitvah, vključno z Bitcoin bankomati (BTM), tabličnimi računalniki in spletno izmenjavo.

Bitcoin iz Amerike, eden vodilnih operaterjev v industriji , je letos zaznamoval izjemno rast. Njihov najvišji prihodek se je povečal 220%, njihov zaslužek pa se je povečal 8 kratnik zneska iz zadnjih let. Ameriški Bitcoin je znan po svojih BTMS. Nahajajo se v 31 zveznih državah, vključno z glavnimi mesta po ZDA. Letos je podjetje doslej zabeležilo 96 odstotek povečanje BTM. Konec januarja 2021 je imelo podjetje 630 Lokacije BTM. Do danes ima podjetje 630 lokacije. Drug vidik ameriškega Bitcoina, ki je zaznamoval močno rast, je ekipa podjetja. Število zaposlenih se je povečalo 32% v samo eno leto.

izvršni direktor ameriškega Bitcoina, Sonny Meraban, je navdušen nad dosežki podjetja. “Samantha, naša poslovna direktorica, je v kratkem pomagala začeti našo rast 16 mesecev. Resnično je pripeljala vse prave ljudi v ameriški Bitcoin. Paul, naš finančni direktor, je bil odličen dodatek naši ekipi. Januarja se je pridružil ameriškim Bitcoinom in že toliko dosegel. Hitra rast ameriških Bitcoinov je zahtevala nekoga z izkušnjami in znanjem v panogi, ki jo prinaša Paul. Meraban je omenil tudi: „Nismo še največji operater, vendar verjamemo, da smo najboljši operater na trgu. Od skladnosti do poslovanja in računovodstva smo uvedli racionalen pristop, ki temelji na metrikah, tako da lahko podjetje vodimo učinkovito in donosno. «

Bitcoin ameriške glavne operativne direktorice Samanthe Miller je navdušena nad vsemi napredki, ki jih je v podjetju videla v samo enem letu. “Odkar sem začel z BOA, sem resnično opazil eksponentno rast in kmalu ne upočasnjujemo. Ker sem v preteklosti že delal v zagonskem podjetju, se mi zdi to kot doma in ne morem biti bolj navdušen nad prihodnostjo.

Paul Bialobrzewski, finančni direktor, se je pridružil ameriškemu Bitcoinu leta Januarja letos. Bialobrzewski je spregovoril o uspehu podjetja v zadnjem letu. »Ameriški bitcoin je zabeležil izjemno rast, zlasti v primerjavi s predhodnim letom. Podjetje je v dobrem položaju, da uresniči strateško vizijo, ki jo je začrtala vodstvena ekipa. ” V samo enem letu je ameriški Bitcoin dodal nove izdelke in celo posodobil svoje BTM-je. Podjetje je prepoznalo veliko povpraševanje po 24 / 7 za stranke in se odločil, da bo ukrepal po njej. Ameriški Bitcoin zdaj ponuja 24-urno podporo na svoji spletni strani.

Družba je za svoje prodajalce lansirala tudi novo programsko opremo tablični program. Ta programska oprema podjetjem omogoča, da začnejo sprejemati kriptovalute kot način plačila za svoje storitve. Jenna Polinsky, direktorica trženja in vodja prodaje tablet, je optimistična glede prihodnosti ameriških Bitcoinov. »Naša nova programska oprema na prodajnem mestu bo pomagala vključiti kriptovaluto v vsakdanje življenje. Navdušeni smo, da lahko ponudimo nekaj brezplačnega in enostavnega za uporabo. Ameriški Bitcoin ponuja odličen gostiteljski program, ki je namenjen podjetjem, ki se želijo vključiti v kriptovalutno industrijo, vendar niso prepričani, kje začeti. Navdušen sem, ko vidim, kam gre ta program v naslednjih nekaj letih. ”

Ameriški Bitcoin je predstavil tudi nov univerzalni kiosk, ki združuje zmogljivosti tradicionalnega bankomata z Bitcoin bankomatom . Ti kioski ponujajo 3 funkcije. Prva je tradicionalna funkcija bankomatov, pri kateri lahko stranke izdajo gotovino z debetne kartice. Druga funkcija je možnost nakupa kriptovalut z gotovino. Zadnje je, da lahko stranke kripto prodajo v zameno za gotovino. Za lastnike podjetij je to ogromno. Ti univerzalni kioski trgovinam prinašajo dodatne tokove prihodka, hkrati pa prihranijo tudi površino. Številni ameriški bankomati Bitcoin so postavljeni poleg tradicionalnih bankomatov, ki pogosto zavzamejo dodatno sobo. Zdaj ameriški Bitcoin omogoča samo en stroj z enakimi zmožnostmi. Obiščete lahko spletno mesto Bitcoin of America in poiščete lokacijo v vaši bližini ali se prijavite kot gostitelj!


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli njegovo podružnico ali storitvijo. Bitcoin.com ne odgovarja neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

BIS Economist Recommends 'Technology-Neutral' Crypto Regulation, Low-Cost Supervision of Decentralized Markets

ETH 2.0 Contract Exceeds 6 Million Ether, Data Shows Ethereum Outperformed BTC in Q1 and Q2

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments