9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Bitcoin analitik, ki je leto 2018 označil za dno, opozarja, da bi lahko “gnilo mrzlo podnebje” morda dodatno pregledalo 10.000 $ BTC

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) bi morda lahko dodatno padel še 50 % od najnovejših razponov, če se bo prihajajoče hladno podnebje izkazalo za vrhunsko, oglejte si za Evropo.

Ta teden se je ta sprememba spremenila v zaključek bledega analitika kripto trga, ko BTC/USD ni uspel povrniti $20, podpira.

V intervjuju za Cointelegraph, Filbfilb, ustvarjalec nakupovanja in prodajajo paket DecenTrader, napovedujejo morebitno dno znamke BTC, ki bo tako majhno kot $10,000 v 2022.

Ker se evropska vitalna katastrofa stopnjuje, se viri tveganja soočajo meni, da si lahko ogledate prvovrstne razmere, in obseg, v katerem kripto trpi, je v veliki meri odvisen od tega, kako lahko diplomacija načrtuje konec, da bi preprečila prvovrstne izredne razmere v 2023.

Številke zdaj niso ustrezna pita na nebu; na vrhuncu trajnega trga končnega razpolovitvenega cikla v 2018 je Filbfilb popolnoma meril čas dna trga, ko je BTC/USD dosegel spodnjo mejo 3 $, 100.

Cointelegraph je dosegel dodatne podrobnosti o tem, kako bi bližajoča se mrzla sezona morda lahko vplivala na že tako krhko ozračje nakupovanja in prodaje bitcoinov.

Cointelegraph (CT): Vaš privlačni neprimerljivi ste dosegli 3$,85 zadnji končni cikel. Ali je možna še kakšna druga noga navzdol in katera oznaka, ki ste jo gledali, je tokrat upravičena kot dno?

Filbfilb (FF): Ker tako stoji, je vrednost Bitcoina tesno povezana z »starimi« trgi, v nasprotju z NASDAQ, za katerega vsi vemo, da je pod velikim stresom, ki ga je mogoče pripisati finančnemu kritju Federal Reserve. Tokrat je torej “malo drugačen”, kar je mogoče pripisati pretirani korelaciji in zunanjim ekonomskim silam.

Preostali čas se spremeni v privlačno enostavno, kar je mogoče pripisati znesku, pripisanem 3 $, 100 dno in 85% popravek. Tokrat je antagonistični znesek okoli $10,; $50,000–$11, nima neprimerljivega časa- temelji predvsem na zgodovinski preteklosti.

Obremenitev je odvisna od mrzlega podnebja in dinamike glede na to, kako se Evropa predstavlja s hladnim podnebjem; Sprašujem o dinamiki gnilega mrzlega podnebja za rezultat pri testiranju stare količine, ki se spreminja v višini $10,10–$10,000. Dialog med Natom in Rusijo se zdi ključen glede na to, kar se bo zgodilo naslednje; prej kot se to zgodi, zgornja najnižja vrednost za Bitcoin.

CT: Kako se najnovejši cikel razlikuje od starega vzdržljivega trga? Ali ima makro v tem ciklu neprimerljivo boljšo vlogo?

FF: Kot je bilo že omenjeno, je korelacija z ” dediščina« je najpomembnejša; Bitcoin zdaj ni obstajal v finančnem sistemu, ki ga močno spodbuja inflacija, in se obnaša kot tvegano sredstvo in ne kot varovanje pred inflacijo. Kasneje je tokrat drugače do neke mere. Kljub temu popravljamo znotraj verodostojnega časovnega okvira in običajnega odstotnega zamenjave za verodostojno glede na to, kje smo. Torej je zaenkrat “identičen, enak, a drugačen”.

CT: Iskreno ste nedavno priznali, da je “zdi se dvig v prvem četrtletju resnično očiten.” Zakaj ste tako posebni?

FF: Dva vzroka:

Prvič , če uporabite začetno točko cikla Bitcoin kot natančen datum emisije prepolovitve ponudbe, Bitcoin na skupnem znesku zapusti trajni trg po 1, približno dni, kar bi bilo Q1, po katerem se začne romaneskna zgodba.

Drugič, prešli bi hladno podnebje; s teoretičnega vidika raziskave iger se zdi možno, da če bodo težave gnile, vendar bo Evropa gospodarno krmarila po mrzlem podnebju, bodo težave tako zelo jasne v naslednjem letu, medtem ko če so težave gnile, to poveča možnost, razprave, o kateri sem govoril, bi dvignila stabilnost za kratek čas. To bi lahko bilo poleg tega zelo učinkovito jasno razmišljanje, tako da bi tej kumarici dal 2/3 možnosti.

CT: Kaj uporabljate pri Ethereumu preklop na dokazilo o deležu? Ali izboljša svojo ponudbo stopnje v daljšem časovnem obdobju?

FF: Zapleteno zaslišanje; najučinkovitejši čas bo izpostavil, vendar mora biti zmanjšana emisija denarja katalizator tečaja.

CT: Ali ste optimistični glede ETH/BTC (in altkoinov) z združitev prihaja čez približno dva tedna? Ali pa bo to turnir za promocijo rekordnih podatkov?

FF: Na splošno sem optimističen glede ETH . Dejansko je identičen prekinitvi prepolovitve. Zgodovinska preteklost nam pove, da se zberemo v večini teh dogodkov, po katerih se takoj zatem odložimo, vendar bi bila splošna pot verjetno gor.

Prodala sem se v to misel, toda obsežni slon v sobi so zapisi CPI, ki padejo v enakem času. Tovori bodo prosti čas na tem; jasni zapisi CPI in turnirski postopek za promocijo podatkov o rekordih BTC bi morda lahko presegel kratek čas, toda v naslednjem ciklu je primer ETH privlačen trden, če bo šlo vse učinkovito.

CT: Ali ste bili presenečeni nad postopkom dajanja 3AC? Ali je tukaj sistemsko tveganje tiho?

FF: Spremenim se v osuplost, da ta zagotavljanja financiranja zdaj niso nosila izločiti svojo skrbnost glede žrebanja mimo špekulacij. Kljub temu se vodenje lokalne industrije, ki je eksponentno rasla, konča z rezanjem vogalov, tako da zdaj ne bo tako elegantno.

Povezano: znamka BTC vidi nove $10 V redu obračun – 5 težav, ki jih je treba poznati pri Bitcoinu ta teden

Naivnost je morda preprosta tehnika, ki jo je treba označiti; vsi so verjeli, da imajo hype in napačen pogled na tveganje. Sramotno bi bilo za zadevne finančne strokovnjake, ki morajo najprej povečati tveganje. Poznamo nestanovitnost kripto; zamuditi to je kvečjemu amatersko, v najslabšem primeru malomarno – glede na zadevne vrednosti je nedvomno slednje.

CT: Ali bo septembra ta čas, ko naj bi Fed črpati dodatno denarno likvidnost s postopkom kvantitativnega zaostrovanja (QT)?

FF: Seveda, mislim Poudarili bodo, da ima Fed energijo in bodo dvignili obrestne mere na elegantne zapise ali gnusne podatke. Podatki o dejanskih evidencah jim predstavljajo obseg za to; gnusni zapisno-podatkovni postopek, ki ga morajo.

CT: Ali bo to negativno vplivalo na vstop znamke BTC v 2023?

FF: Zanaša se na hladno podnebje v EU. Vsi ljudje pozabljajo na odnos med EU in ZDA – če bo EU udarjena, bodo trpele ZDA; uvoz bi bil verjetno drag in bi trpelo vprašanje.

Poglejmo, kako se obnese hladno podnebje.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti ta ustvarjalec in izvajajo zdaj v bistvu ne posnemajo pogledov Cointelegraph.com. Vsaka naložba ter prenos nakupovanja in prodaje vključuje tveganje, zato je dobro, da pri odločanju opravite analizo vedenja.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -