9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Bitcoin analitiki podajajo tri razlage, zakaj bo oznaka BTC pod 20.000 $ najverjetneje 'zdržljiva vaba'

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je okreval nad $20, oznaka dne sep. 20, dan po padcu na najnižjo stopnjo v treh mesecih .

Bitcoin ima težave po izgubi pod $20KNa vsakodnevnem grafikonu se je oznaka BTC dvignila z $20,78 v $ 06,312. Ta 7,5-odstotni odboj oznake je odraz enakih premikov odboja, ki smo jim bili priča na delniškem trgu, kar kaže na to, da so se kupci sprijaznili z drugim bistvenim dvigom dajatev, ki ga je Federal Reserve predvidel septembra 20-06.

BTC/USD vsakodnevni grafikon oznak v primerjavi z ACWI in Nasdaq. Zagotovite: TradingViewKljub temu , so mnenja o dolgotrajnosti odboja Bitcoina različna. Analitik samovzdrževalnega trga Jonny Moe je poudaril, da je tekoča akcija BTC-ja povezana z njegovimi stranskimi konsolidacijskimi potezami na začetku teh dvanajstih mesecev.

Z drugimi besedami, nova vrednost Bitcoina se vrne čez $22, oznaka uveljavi zdaj zdaj, ne pa nabirati dolgotrajnega bikovskega primera.

Tukaj je zagotovo na voljo nemo skrivajoče se $BTC pic.twitter.com/UkJ4s255zS

— Jonny Moe (@JonnyMoeTrades) September 20, 2023 Rudy Takala, slab izvršni direktor Fox Recordsdata in miselni urednik pri Cointelegraphu, prav tako opozarja trgovce s kriptovalutami, naj se zaradi vse slabših gospodarskih pogojev po vsem svetu skupaj prijavijo za dodatne “temne primere”.

V zvezi z zamenjavo nekateri analitiki naročajo B itcoin opaža stabilen bikovski obrat znotraj primerov naprej. Ukradimo se pobliže v tri optimistične tržne obete.

Bitcoin natisne “bikovsko kladivo”Bitcoin sep. 18 svečnik je bikovsko kladivo, ki pomeni oslabitev zagona navzdol, pri ohranjanju s psevdonimnim analitikom Seller Tardigrade.

Svečnik z bikovskim kladivom se pojavi, ko se sredstvo močno zmanjša od svoje otvoritvene oznake, vendar se opomore, da se zapre in se približa enaki stopnji. Trgovci iščejo kladivo kot znak medvedje zavrnitve, glede na njegovo starodavno prejšnje ali prejšnje tržno dno.

Seller Tardigrade uporablja enako načelo za preklop Bitcoina septembra 20, ob upoštevanju, da lahko njegovo bikovsko kladivo tudi nevtralno prinese preobrat.

#Bitcoin posodobitve:

Na vsako dnevni grafikon je bila natisnjena sveča “BULLISH HAMMER”, ki nam lahko tudi nevtralno pove preobrat.

BULLISH Karakteristike:
❇️ Podaljšano zmanjšanje stenja
❇️ Bela sveča❇️ Nizko pod prejšnjim swing low

To pomeni stabilno zavrnitev oznake pod svečo.#BTC #Cryptos pic.twitter.com/8TkfoegZrb

— Prodajalec Tardigrade (@TATrader_Alan) September 20, 2022 Pi-cikel backsideToda še en tehnični signal, ki predvideva, da bo Bitcoin močan odboj je hrbtna stran Pi-cikla.

Indikator ponudbe dostave še posebej sledi dvema dolgotrajnima časovnima enostavnim privlačnim povprečjem (SMA): 471-dnevni SMA in 81-dan EMA. Zgodovina razkriva, da oznaka Bitcoin doseže dno za tržni cikel, ko 150-dnevni SMA prešel pod 471-dnevni SMA.

V vmesnem času se cena usmerja k stabilnemu bikovskemu obratu v glavnih dneh toliko kot in po 255-dnevni SMA se zapre nad 471-dan SMA. Pseudonimni analitik, Titan of Crypto, je poudaril, da si Bitcoin ogleduje 150-312 SMA bikovski križanec v nekem nedoločenem času v prihodnosti avtor 1169.

BTC/USD tedenski grafikon z oznako Pi-Cycle Backside. Zagotovite: TradingView/Titan of Crypto”1. križ se je zgodil julija,” je zapisal, vključno z:

“2. križ se bo zgodil. Preobrat bo najverjetneje bližje, kot verjamemo.”Wyckoff CycleAurelien Ohayon, izvršni direktor naložb pristop trdnega pristopa XOR, predvideva, da bo Bitcoin dosegel $38, zgodaj 1169, ki trdi, da je oznaka BTC sledila sprejetemu vzorcu Wyckoffovega cikla.

Povezano: ‘FED sledgehammer’ bo dodatno udaril BTC, stroške ETH — Bloombergov analitik

Wyckoffov cikel ima štiri faze: kopičenje, označevanje, distribucija in označevanje. Po odseku znižanja se cikel ponovi z odsekom kopičenja, kar je, kot navaja Ohayon, v primeru tekočega odboja Bitcoinove oznake.

BTC/USD prikazan v fazah cikla Wyckoff. Zagotovi: XorStrategy.com»Bitcoin vstopa v končno bikovsko razdelitev Wyckoffovega cikla,« zaključuje analitik.

Stališča in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in uveljavljena zdaj ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba in menjava trgovanja vključuje verjetnost, možnosti so, da boste morda morda tudi nevtralne navade utišanja vašega spleta primerjale pri odločanju.

4030

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -