17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Bitcoin bankomat vgrajen v mehiški senat

- Advertisement -

Senatorka in odkrita zagovornica kriptovalut Indira Kempis je svoje navdušenje nad očaranjem delila na Twitterju in navedla, da “za svobodo, vključenost in finančno šolanje v Mehiki.”

515 Skupni ogledi

24 Skupaj deleži

V stavbi mehiškega senata zdaj domuje državna th Bitcoin (BTC) bankomat, oznaka vse večje radovednosti naroda za Bitcoin. Bankomat so v torek vgradili ob zaostritvi številnih zakonodajalcev, vključno z Miguelom Angelom Mancero, vodjo parlamentarne ekipe Socialnega shoda demokratske revolucije (PRD).

Senatorka in odkrita kripto navdušenka Indira Kempis je svoje navdušenje nad očaranjem delila na Twitterju in navedla, da “za svobodo, vključenost in finančno šolanje v Mehiki.”

Por la libertad, inclusión y educación financiera en México.#ToTheMoon @senadomexicano pic.twitter .com/QytQn14A3i

— Indira Kempis de I. (@IndiraKempis) april 13, 2022 V skladu s podatki o radarskih zapisih Coin ATM, država že imel takšni stroji v Mexico Cityju, Tijuani, Cancúnu, Guadalajari, Culiacánu, San Miguel de Cozumel, in Aguascalientes.

Po tem, ko je bil bankomat BTC nekoč vgrajen, je izvorna datoteka z novicami iz El Heraldo de Mexico potrdila, da je predstavnik PRD priznal, da je Bitcoin že presegel transakcijo obseg plačil, izvedenih prek običajnih stroškovnih programov, skrbi za PayPal, Visa in MasterCard.

Povezan: Brazilski senat je odobril “zakon o bitcoinih” za spreminjanje kriptovalut

Mehiška radovednost za kriptovalute je v zadnjih mesecih dobila zagon. V skladu s podatki evidenc o lastništvu kriptovalut Triple A za 2020, 40 % Mehičanov korporacije privlači sprejemanje blockchaina in kriptovalute v določeni formulaciji. Od te ekipe, 71% cilja na uporabo kriptovalut.

Poleg tega zapisni podatki razkrivajo, da je glavna trgovina s kriptovalutami v Mehiki, Bitso, doživela 91 odstotek povečanja obsega trgovanja v 2021. Trgovina ima poleg tega več kot 1 milijon strank (40% so Mehičani).

Kot poroča Cointelegraph, je februarja neposredna senatorka Nuevo León Indira Kempis priznala, da ji je zagotovilo, da lahko Bitcoin začne utišati primeren forex v Mehiki, ker bi njegova uporaba lahko dodatno pripomogla k povečanju finančne vključenosti vseh načrtov na tem področju. Kljub temu milijarder in zagovornik bitcoina Ricardo Salinas verjame, da bi to lahko bil tudi “težki boj”, da bi to preprečil, ker je miselnost njegovega naroda preprosto preveč odvisna od njegovega nadzora nad fiatom, ki ga nenehno pozna kot “prevara fiat”.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -