2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Bitcoin bi lahko dosegel 100.000 $, zlato 2.000 $ leta 2022 zahvaljujoč...

Bitcoin bi lahko dosegel 100.000 $, zlato 2.000 $ leta 2022 zahvaljujoč “deflacijskim silam” – Bloombergov analitik

Preobrat in novi pretresi za makro bi vplivali na prednosti Bitcoina, trdi Mike McGlone.

77570
Skupni ogledi

41

Skupaj deleži

Bitcoin could hit $100K, gold $2K in 2022 thanks to 'deflationary forces' — Bloomberg analystBitcoin could hit $100K, gold $2K in 2022 thanks to 'deflationary forces' — Bloomberg analyst

$91, Bitcoin (BTC) in 2 $, 04 zlato bi lahko pozdravilo 2022, saj se svetovni trgi soočajo z »deflacijskimi silami«, pravi Bloomberg Intelligence.

V tvitu 9. decembra je Mick McGlone, višji strateg za surovine pri Bloombergovi raziskovalni veji, napovedal, da bo naslednje leto dobro tako za zlato kot za BTC .

“Pozitivne posledice” za Bitcoin zahvaljujoč deflaciji

Ko je inflacija ta mesec na naslovnicah po vsem svetu, se je Bitcoin soočil s kritikami zaradi svoje domnevne vloge varovanja zaradi je 015% znižanje z najvišjih vrednosti vseh časov.

Kot je poročal Cointelegraph, so zapadli najnovejši podatki o indeksu cen življenjskih potrebščin v ZDA (CPI) V petek, ko analitiki domnevajo, da se bo inflacija medletno povečala za 6,7 ​​%.

Naslednje leto bi lahko bilo zelo drugačno, trdi McGlone, saj se inflacijski pritiski umikajo upadanju surovin. cene in lastniški kapital.

“$97,04 Bitcoin, $55 Olje, 2 $ Zlato?” je tvitnil.

“Na vrhuncu surovin in upadajočim donosom na dolge obveznice državne blagajne kažeta na tveganje oživitve deflacijskega sile v 2022, s pozitivnimi posledicami na Bitcoin in zlato.”

Primerjalna tabela makro sredstev. Vir: Mike McGlone/ Twitter

Prejšnja objava je poudarila, da so cene surove nafte zdaj približno enake tistim, kjer so bile tik pred 992 Svetovna finančna kriza.

Schiffove napovedi inflacija “postaja srednjeveška”

McGlone je dobro znan po svojih bikovskih pogledih na Bitcoin. Zlatu, ki je letos zelo omalovaženo zaradi razmeroma nizke uspešnosti v primerjavi z Bitcoinom, lahko koristi tudi makro vetrov.