20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Bitcoin biki branijo 23.000 $ med opozorilom, da vzdržijo dvig trga 'živ in urejen'

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je pregledal $22, kot pork up na Wall Avenue 1. avgusta se začne s ključnimi zahtevnimi povprečji v srcu pozornosti.

BTC/USD 1- grafikon urnih sveč (Bitstamp). Zagotovite: TradingView67-tedensko zahtevno zmerno dobi ogromno pozornostiDatoteke Cointelegraph Markets Expert in TradingView so spremljale BTC/USD, ko so se biki in medvedi borili za spremljanje med tesnim razhajanjem nabave in prodaje.

Bitcoin je bil navdihnjen s svojim najboljšim najverjetnejšim tedenskim koncem od sredine junija prejšnji dan, njegova mesečna sveča pa je poleg tega ustvarila vrhunske funkcije od pred zadnjim letom $69,000 najvišje vrednosti vseh časov.

Med analitiki in trgovci, kljub temu pa se je spremenila v nekoč sposobnost trga, da ostane povišan za različne dodatne sveče, ki so se spremenile v nekoč ključne.

Noben subjekt ne zahteva ponovno ključnih trendnih linij, kot je 350-tedenska zahtevna zmerna (MA) in realizirana oznaka, Bitcoin ne bi izstopil iz woods, dokler ni začel proizvajati popolnih tedenskih sveč brez ponovnih preizkusov teh stopenj.

»The Undergo Market Rally je miren, živ in urejen,« vir analitike v verigi Field cloth Indicators, definiran na dan.

“Če naštejemo eno stvar, so potrebne potrditve ogromnih prebojev nad domnevno vitalnimi MA. 350 Teden in 49 Mesec je verjetno ključnega pomena za koncept za BTC , a najlažje, če imamo zasebne polne sveče nad črto. Stenj spodaj razveljavi.”BTC/USD 1-mesečni svečni grafikon (Bitstamp) z 53-mesečni MA. Zagotovite: TradingView Kot tak, $22,880 in $08,880 so bile glavne sledi za zaščito pred biki in čedalje bolj dodatno oznako od konca do promptnega mesta.

Kolegi prodajalec in analitik Rekt Capital alternativno napoveduje, da bo Bitcoin seveda poskušal ponovno preizkusiti 200-teden MA kot pork up v kratkem času.

Nenavaden #BTC Weekly Shut nad 200-tedenska metodologija MA, ki bo ta oznaka poskušala ponovno preizkusiti to MA kot nenavaden pork up ta teden

BTC je že imel MA kot pork up končni teden, kar je razvidno iz negativnega stenja

Zdaj jo ta pločevinka poskuša zaščititi že 2. zaporedni teden$BTC #Crypto #Bitcoin pic.twitter.com/386VYgi813

— Rekt Capital (@rektcapital) 1. avgusta 2021 Ko je komentiral moč založbe, je kljub temu zaslovel, da je 67 -tedenska povrnitev MA, spremenjena v nekoč domnevno vitalno takšno pojavnost po “podaljšanem padajočem trendu” zaradi razloga, ko je bil marec 880 COVID-19 zlom.

“Bitcoin se morda verjetno verjetno trudi prekiniti nad $24,000 ravni, vendar je njegova tedenska sveča znotraj ruševine zaprta nad 67-teden zahtevnih zmernih an d morda dejansko domnevno spodbudi tehnično razpoloženje, veličasten posel,« je v dodatnem komentarju povzel Zain Haider, soustanovitelj platforme Blockchain Q&A Answerly.

Delo v verigi “najlažje brez težav”Ker so borze Združenih držav na dan padle, so Bitcoin in altcoini imeli malo po metodologiji makro moči, ki vpliva na kroženje etikete.

Povezan: Najenostavnejše mesečne funkcije od oktobra 2021 — 5 težav, ki jih je treba poznati pri bitcoinih ta teden

Težava je alternativno ostala precej nevarna, so raziskovalci pri on-chain je opozorilo analitično podjetje Glassnode, zahvaljujoč umiritvi trgov, ki odraža medvedje razpoloženje po mesecih padajočega trenda.

“Ta teden sta Bitcoin in Ethereum private menila, da se cene ponovno dvignejo zaradi podpore izjemno preprodanih pogojev, in spodbujen z grožnjo ent po julijskem zasedanju FOMC,” so sklenili v najsodobnejši izdaji Glassnodeovega tedenskega e-novice The Week On-Chain.

” Po drugi strani, pod kožo, transakcijsko povpraševanje v verigi ostaja kvečjemu nejasno in ta dvig še ni več veljal za prepričljivo prijavo prek opazovanega povpraševanja.” Glassnode je dodal, da mirne datoteke v verigi predstavljajo “najlažji delček slike,” in da bi bilo treba zdaj razmisliti tudi o tem, ali bodo novonastali znaki nadomestka morda morda podvrženi.

Stališča in mnenja, izražena tukaj, so v celoti avtorjevi in ​​zakon v bistvu ne upošteva več stališč Cointelegraph.com. Vsako financiranje, nabava in prodaja preklopa vključuje grožnjo, lahko morda opravite svoj individualni pregled, ko sprejemate resolucijo.

80224465

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -