14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Bitcoin biki dajejo "konzervativno" 10-letno oceno hiperbitkoinizacije

Bitcoin biki dajejo “konzervativno” 10-letno oceno hiperbitkoinizacije

Deset let do hiperbitkoinizacije je “najverjetnejše,” pravi izvršni direktor Kraken Dan Held, napoved pa je odmeval Parker Lewis iz Unchained Capital.

3003 Skupno ogledov

1 Skupaj delnice

Bitcoin bulls give 'conservative' 10 year estimate for hyperbitcoinization to hit

Bitcoin (BTC) je morda le deset let oddaljen od množičnega sprejemanja v primeru, znanem kot “hiperbitkoinizacija.”

Tako menijo udeleženci Bitcoina 2021 Konferenca v Miamiju, ki je 4. junija izrekel presenetljivo optimistične sodbe kdaj bo prišlo do hiperbitkoinizacije.

Bitcoin bi lahko bil obračunska enota 2031

Saifedean Ammous, avtor knjige “The Bitcoin Standard”, vodja oddelka za razvoj podjetja Unchained Capital, Parker Lewis in Kraken, vodja rasti Dan Held, je dal svoje roke za učinkovito uporabo Bitcoinov. nad globalnimi financami.

“Rekel bi desetletje,” Lewis b egan.

“Mislim, da glede na to, kako je bil Bitcoin sprejet v preteklosti in temelji na bilijonih dolarjev da bo Fed moral tiskati v prihodnjih mesecih – letih, da bi bilo potencialno konzervativno reči, da je Bitcoin obračunska enota čez deset let. “

To bi pomenilo, da Bitcoin omrežje vključuje milijarde novih uporabnikov s strani 2031, toda kot je opozoril odbor, je stopnja posvojitve od 2011 je že ustvaril na stotine milijonov Bitcoinerjev.

“Bom malo bolj konzervativen od Parkerja in rečem mogoče 15 let – 16 let, ti vem, še štirje prepolovitveni cikli, “je nadaljeval Ammous.

Njegova perspektiva se strinja s perspektivo ustvarjalca PlanB modelov cen zalog Bitcoin, ki so prej podali oceno več prepolovljenih ciklov, kdaj bi bilo nemogoče izmeriti ceno Bitcoin v dolarjih. To je zato, ker je kot valuta brez dna možnost, da Bitcoin raste v USD, neskončna.

Hiperbitkoinizacija avtor 2026 “malo verjetno”, vendar mogoče

“Rekel bi, da bi bila vsaj desetletje hiperbitkoinizacije najverjetnejša in dejansko konzervativna ocena,” Zadržano zaključeno.

“Če imamo dogodek, ko pride do hitre devalvacije fiat valute, Bitcoin začne ali se približa milijonu dolarjev na bitcoin – trenutek, ki je super-cikel -, potem bi ga lahko videli veliko prej, morda pet do šest let. Toda to bi bil zelo malo verjeten rezultat. Mislim, da bi se to lahko zgodilo, vendar ni verjetno da se zgodi. “

Kot je poročal Cointelegraph, stanje zalog predvideva povprečni BTC / Cena USD v obeh USD 87, 0 ali $ 288, 00 0 ta cikel prepolovitve, odvisno od vrste uporabljenega modela.

Njegove napovedi ostajajo veljavne, pri čemer PlanB ni motil nedavne poti, ki je trajala nad 50% vrednosti Bitcoin-a od najnovejših najvišjih vrednosti $ , 500.

Diagram zalog bitcoinov od 4. junija dalje. Vir: BuyBitcoinWorldwide.com