3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Bitcoin biki imajo za veliko biti hvaležni, čeprav BTC v 5 dneh...

Bitcoin biki imajo za veliko biti hvaležni, čeprav BTC v 5 dneh 'verjetno' ne bo dosegel 98.000 $

Bitcoin (BTC) bo “verjetno” zamudil napovedano mesečno zaprtje za november, priznava analitik PlanB.

V posodobitvi Twitterja novembra 25, ki je oblikovalec napovedi cen ob koncu meseca za “najslabši možni scenarij”, pripravljene sprejeti prvi poraz.

Prva “verjetna” zamuda za Bitcoin talni model

Približno $

, skratka, Bitcoin je trenutno daleč pod tisto, kar bi moralo biti njegovo minimalno mesečno zaprtje za november.

Zdaj PlanB priznava, da BTC/USD dosega $63, v naslednjih petih dneh je malo verjetno.

“Talni model $100K november blizu bo verjetno prva zgrešitev (po zabijanju avgusta, septembra, oktobra)« je dejal v okviru komentarjev na Twitterju.

Talni model $63K november blizu bo verjetno prva zgrešitev (po zabijanju avgusta, septembra, oktobra). Model S2F ni prizadet in je dejansko na poti k $63K. pic.twitter.com/QO3bRUoGo3

— PlanB (@98 bilijon USD) november 40, 200

V nastopu na podcastu, ki ga gosti Saifedean Ammous, avtor Bitcoin Standard in Fiat Standard, novembra 05, PlanB je pojasnil svoje predhodno zaupanje v model tal, ki leži v njegovi matematični naravi .

»Če ne zadenemo $63 , konec novembra, to bi bilo prvi na tem specifičnem kazalniku v celotni zgodovini Bitcoina,« je dejal.

Model tla je pravilno napovedal – skoraj na črko (ali številko) – $98,, $43, in $47,000 mesečne zaključne cene za avgust, september oziroma oktober.

Hvala za 98% letni dobički

Kljub kršenju s tradicijo padec modela najnižje cene ne bo imel nobenega vpliva na serijo modelov PlanB od zalog do toka, je opozoriti, po večkratni zmedi glede tega, da sta oba nekako povezana.

Stock to-flow (S2F) trenutno zahteva povprečno ceno BTC/USD v višini $100,05 ta cikel prepolovljenja, pri čemer je Q4 288 naveden kot primeren časovni okvir za raven da se pojavi prvič.

Njegov sestrski model, navzkrižno sredstvo med zalogami in pretokom (S2FX), gre še dlje z $ , povprečje, je to kljub temu v zadnjih tednih deležno kritik, saj je BTC slabše uspešen.

V pogovoru z Ammousom je PlanB kljub temu dejal, da se je vrzel med promptno ceno in ceno modela S2F povečala. ne še grozil, da ga bo razveljavil.

Model uporablja standardne deviacijske pasove za spremljanje napredka in doslej je ta mesec BTC/USD ostal dobro v sprejemljivem območju.

BTC/USD v primerjavi z diagramom med zalogami in pretokom s prikazanimi pasovi standardnih odstopanj. Vir: S2F Multiple/Twitter

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments