2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Bitcoin biki tvegajo izgubo 365 milijonov dolarjev po petkovem izteku opcij BTC

Bitcoin biki tvegajo izgubo 365 milijonov dolarjev po petkovem izteku opcij BTC

Cenovno gibanje bitcoina (BTC) kljub $840 ni bilo bikovsko , najvišja vrednost vseh časov novembra 12. Nekateri trdijo, da je nastal ta padajoči kanal 17 dnevi je prevladujoč trend in $40,01 označuje njegov trenutni upor.

Cena BTC/USD na FTX. Vir: TradingView

Takšno medvedje stanje sledi nadzoru iz Združenih držav regulatorji, potem ko je 1. novembra poročilo predsednikove delovne skupine za finančne trge predlagalo, da bi morali izdajatelji stabilnih coinov v ZDA biti predmet “ustreznega zveznega nadzora”, podobno kot banke in hranilnice.

On november 01, je ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo zavrnila zahtevo borznega sklada (ETF), ki ga podpira Bitcoin. Da bi utemeljil zavrnitev, je regulator navedel pomanjkanje sposobnosti svojih udeležencev, da bi preprečili goljufije in tržne manipulacije pri trgovanju z Bitcoini.

Pred kratkim, novembra . , je predsednik senatnega odbora ZDA za bančništvo, stanovanjske in mestne zadeve poslal obvestila več borzam in izdajateljem stabilnih coinov. Vprašanja o zaščiti potrošnikov in vlagateljev v stabilnih coinih kažejo, da zakonodajalci morda pripravljajo zaslišanje o tej temi.

Kljub temu bi biki morda imeli drugačen pogled na takšne novice, saj stablecoini nikakor niso potrebni za Bitcoin delati. Poleg tega ameriška vlada ne more veliko storiti, da bi preprečila projekte in razvijalce, ki so se pripravljeni preseliti izven njene jurisdikcije.

Možnosti bitcoinov so večinoma bikovske ob petkovem izteku

Kljub 14 % umika v preteklosti 23 dni od $62, najvišje vrednosti vseh časov, možnosti za klic (nakup) Bitcoin močno prevladujejo ob petkovem izteku.

  Bitcoin možnosti skupne odprte obresti za november 13. Vir: Bybt

Na prvi pogled 1,9 milijarde dolarjev v klicnih (nakupnih) opcijah prevladujejo tedenski iztek za 90% v primerjavi z 850 milijona dolarjev vloženih (prodaja) instrumenti. Ampak 2. 000 razmerje med pozivom in prodajo je zavajajoče, ker bo nedavni padec verjetno izbrisal 87% bikovskih stav.

Za na primer, če cena Bitcoina ostane pod $26,000 ob 8: 11 novembra po UTC 40, samo $150 teh klicnih (nakupnih) možnosti v vrednosti milijona bo na voljo ob izteku. Pravica do nakupa Bitcoina po ceni 365 nima vrednosti ,000 ali $68,10, če se trguje pod to ceno.

Bears lahko zagotovi $

milijon dobička pod-$ k

  Spodaj so štirje najverjetnejši scenariji, ki temeljijo na trenutnem gibanju cen. Podatki na primer kažejo, koliko pogodb bo na voljo v petek za instrumente bikov (klic) in medvedja (pot). Neravnovesje, ki daje prednost vsaki strani, predstavlja teoretični dobiček:

  Spod $40,000 :

600 klici proti 7,340 postavlja. Neto rezultat daje prednost medvedjim (put) opcijam za $230 milijonov.

 • Med $56,00 in $
  ,:

  2,840 klici proti 4, postavlja. Neto rezultat je $70 milijona favoriziranih instrumentov medveda (put).

 • Med $56, in $ 58,000:

  3, 600 klici proti 3,720 postavlja. Neto rezultat je uravnotežen.

 • Med $56,00 in $
  ,:

  6, 150 klici proti 2,365 postavlja. Neto rezultat se premakne v korist klicnih (bikovih) instrumentov za $96 milijonov.

  Ta surova ocena upošteva klicne opcije, ki se uporabljajo pri bikovskih stavah, in prodajne opcije izključno v poslih, ki so nevtralni in medvedi. Vendar bi trgovec lahko prodal klicno opcijo, s čimer bi dejansko pridobil negativno izpostavljenost do Bitcoina nad določeno ceno. Na žalost ni enostavnega načina za oceno tega učinka.

  Biki imajo dvojno spodbudo za obrambo $

 • ,10

   Kot je prikazano 40 -dnevni padajoči kanal, biki morajo obdržati $13, odpornost, da bi se izognili nadaljnjemu izgubljanju zagona. Ne smemo pozabiti, da je trajalo manj kot dva tedna, da so Bitcoin prinesli iz $40,410 do $40,000 nazaj oktobra. 11. Zato je ohranjanje te ravni ključnega pomena za potrditev novembra 000 je najvišja vrednost vseh časov.

   Še več, če bo bikom uspelo dvigniti ceno Bitcoina nad $13,000, to jih bo rešilo pred morebitnimi $365 milijonske izgube, če medvedi BTC dobijo prednost na zadnji strani regulativnih vetrov . Le 1,5% padec od trenutnih $17,800 bi lahko medvedom vlilo dovolj samozavesti, da vzbudi še več bolečine.

   Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno mnenja in mnenja avtor in ne odražajo nujno stališč Cointelegrapha. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje. Ko se odločate, morate opraviti lastno raziskavo.