19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Bitcoin, Binance pod pritiskom, Strike napade Coinbase: Hodler's Digest, 27. junij –...

Bitcoin, Binance pod pritiskom, Strike napade Coinbase: Hodler's Digest, 27. junij – 3. Julij

Prihaja vsako soboto, Hodler’s Digest vam bo pomagal izslediti vsako pomembno novico, ki se je zgodila ta teden. Najboljši (in najslabši) citati, poudarki pri sprejemanju in regulaciji, vodilni kovanci, napovedi in še veliko več – teden dni na Cointelegraphu v eni povezavi.

Najboljše zgodbe tega tedna

Težave z rudarjenjem bitcoinov so ravno padle za rekord 28% – a bo to pomagalo, da se cene opomorejo?

Bitcoin je zabeležil največji padec težav pri rudarjenju za skoraj 25% , vendar en model predlaga, da cene ne bodo nižje do oktobra.

Padec je odziv na tekočo migracijo rudarjev iz Kitajske in posledično izgubo hitrosti razpršitve – in to bi lahko prineslo povečanje dobička za rudarje, ki še vedno delajo.

Bitcoin je zdaj zaprl svoj tretji rdeči mesečnik svečo zapored, kar pomeni, da je BTC / USD zdaj najbolj oddaljen od svojega model staleža do toka ocenjuje v več kot dveh letih. Podatki kažejo, da je padla največja kriptovaluta na svetu 40. 34% v drugem četrtletju … največji četrtletni padec v zadnjih treh letih.

Načrt B je dejal naslednjih šest mesecev bo “make or break” za model delnice do pretoka in dodal: “Tudi zame je vedno nekoliko nelagodno, ko je cena Bitcoina na spodnji meji model zaloge do pretoka. “

Binance se sooča z zakonodajnimi preobrati, saj poslanci ciljajo” globalne ‘borze

Za Binance se kopičijo regulativne težave. Japonska je izmenjavo obtožila, da deluje brez ustrezne registracije, poostreni ukrepi v kanadski provinci Ontario pa so Binance sporočili, da namerava prenehati vse operacije tam.

V ponedeljek je videl Binance začasno ustavi uporabo hitrejših plačil v Združenem kraljestvu, kar pomeni, da bi britanski kupci potrebovali več časa, da dvignejo funt iz borze. To je prišlo nekaj dni po tem, ko je organ za finančno poslovanje borzi sporočil, naj ustavi vse regulirane dejavnosti v državi. Vendar je bilo to pozneje obnovljeno .

Tajska komisija za vrednostne papirje in borzo ter Monetarna uprava Kajmanskih otokov sta zadnja finančna regulatorja, ki sta objavila regulativno zatiranje Binancea.

Kot glavna svetovna borza si borza prizadeva najti pravo jurisdikcijo za poslovanje.

Bitcoin.org blokira dostop do prenosa programske opreme Bitcoin v Združenem kraljestvu

Bitcoin.org je obiskovalcem Združenega kraljestva preprečil tudi prenos programske opreme Bitcoin Core kot beli list avtorja Satoshi Nakamoto.

Pride nekaj dni po tem, ko je britansko sodišče razsodilo v korist samooklicanega ustvarjalca bitcoinov Craiga Wright.

Bitcoin.org in njegovega trenutnega operaterja Cøbra je obtožil avtorskih pravic kršitev zaradi gostovanja belih knjig BTC v Združenem kraljestvu

Cøbra se je odločil, da ne bo zagovarjal svoje obrambe, da bi zaščitil svojo anonimnost – in prav tako mu je bilo naloženo plačilo začasnih pravnih stroškov v višini £ 35, 000 (približno $ 48, 600.)

Sodba je zadnja salva v Wrightovem napadu na ljudi, ki izpodbijajo njegovo trditev, da je ustvarjalec bitcoinov Satoshi Nakamoto.

Strike, da ponudite “brezplačno” trgovanje z bitcoini, pri čemer ciljate na Coinbase in Square

Plačilna platforma Strike je napovedala, da bo omogočila ameriškim strankam za nakup in prodajo Bitcoinov brez skoraj nobenih provizij za trgovanje – pri čemer si privoščimo Coinbase, Square in PayPal.

Ustanovitelj in izvršni direktor Strike Jack Mallers pravi, da je njegova platforma “najcenejše in najlažje mesto za nakup BTC-ja.”

Mallers je ciljal tudi neposredno na Coinbase, saj je pristojbine Coinbase opisal kot “asinin”. Dodal je: “Da ne bo pomote, ko kupujete Bitcoin na Coinbase, podpirate shitcoin.”

V drugih dogodkih je Coinbase razkril, da namerava digitalna sredstva na svoji borzi uvrstiti hitreje kot zdaj. In ko si bo borza prizadevala okrepiti svojo globalno prisotnost, bo lansirala kripto trgovina z aplikacijami , ki ponuja izdelke, ki so jih razvile tretje osebe.

Medtem je Robinhood vložil prošnjo pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo za prvo javno ponudbo. Ta prošnja je prišla dan po tem, ko so regulatorji podjetju naložili plačilo $ 70 milijonska kazen, zaradi obtožb, ki jih je povzročila , “razširjena in pomembna škoda” na tisoče uporabnikov.

Zadnji poskus Elona Muska, da črpa dogecoin, ne uspe

Cene dogecoinov so se povišale, vendar se niso dvignile, potem ko je v četrtek prejel še eno potrditev direktorja Tesle Elona Muska.

Muskov prvi tvit je razglasil “Spustite doža!” – pošiljanje šaljive kriptovalute do 8. 42% do 0 USD. 261. Sledila je razprodaja, pri čemer je DOGE / USD padla na 0 USD. 247.

Manj kot eno uro kasneje je Musk tvitnil precej nenavadno sporočilo, v katerem je pisalo: “Baby Doge, doo, doo, doo, doo, doo, Baby Doge, doo, doo, doo, doo, doo, Baby Doge, doo, doo, doo, doo, doo, Baby Doge. “

DOG / USD se je nato povečal 5. 22% do $ 0. 26 po drugem tweetu.

Ta je skromen v primerjavi z divjimi dobički, ki smo jih videli po Muskovih tweetih v preteklosti.

Zmagovalci in poraženci

Konec tedna je Bitcoin na $ 28, 544. 52 , Eter pri 2 USD, 219. 26 in XRP pri 0 USD. 2469 . Skupna tržna kapitalizacija je 1 USD, 433, 529, 255, 589 .

Med največjimi 100 kriptovalute, top trije dobitniki altcoinov v tednu so XinFin Omrežje , Spojina in Internetni računalnik . Trije najboljši poraženci altcoinov v tednu so Celo , Theta Fuel in Revain .

Za več informacij o cenah kripto, preberite Analiza trga Cointelegraph .

Najbolj nepozabne navedbe

“Make brez napake, ko kupujete Bitcoin na Coinbase, podpirate shitcoine. “

Jack Mallers , izvršni direktor Strike

„Predsedniku sem predlagal, Salvador se odloči za Bitcoin, zagotovite, da je dobro urejen, da je pregleden in da je odgovoren ter se zaščitite pred zlobnimi akterji. “

Victoria Nuland , Državno ministrstvo ZDA

“Čeprav verjamem v moč nove tehnologije, moramo obvladati tudi njen vpliv na naše gospodarstvo in družbo.”

Rishi Sunak , britanski kancler

„The ‘Ric k Astley ‘je imetnik, ki neprestano kupuje in nikoli ne proda veliko. “

Willy Woo , Bitcoin analitik

“140 brezplačni NFT-ji za od vas, besties. “

Twitter

“Dobra valuta je po mojem mnenju tista, ki je vajena kupite kavo, kupite svojo hišo, kupite avto in glede na to je Bitcoin propadel, in ne samo, da je propadel. «

Aswath Damodaran , novo Univerza v Yorku, profesorica financ

Napoved tedna

44% vlagateljev pričakuje, da bo Bitcoin padel pod $ 30 K in 2021: Anketa CNBC

Nedavna raziskava CNBC kaže 44% portfeljskih upraviteljev in kapitalski strategi menijo, da bo bitcoin pod $ 30, 000 do konca tega leta.

Od preostalih 56% , 25% je napovedal, da se bo cena dvignila in se poravnala na $ 45, 000 – medtem ko je drug 25% je predvidel, da bomo lahko videli $ 55, 000.

Majhna manjšina 6% je reklo, da se Bitcoin lahko vrne nazaj na $ 60, , blizu $ 65, 000 najvišji čas v aprilu 2021.

FUD tedna

Bitcoin je kot valuta hudo propadel, pravi “dekan ocenjevanja vrednosti” NYU

Aswash Damodaran je sprožil še en pretisni napad na Bi tcoin.

Profesor financ na New Univerza York je dejala: “Dobra valuta je po mojem mnenju tista, ki se uporablja za nakup kave, hišo, avto in glede tega je Bitcoin spodletel in ne jus t ni uspelo, neuspešno je propadlo. «

Dodal je, da je Bitcoinov edini zahtevek za slava je v donosu, ki so ga zaslužili zgodnji vlagatelji, in dodal: “Ko naletim na Bitcoin navdušence, se zdi, da potiskajo to idejo, da je Bitcoin odlična valuta, ker so z njo zaslužili veliko. “

Že maja je Damodaran trdil, da ima Eter boljše možnosti, da postane blago kot Bitcoin.

Britanska banka NatWest omejuje transakcije na kripto izmenjave

Ker se v Veliki Britaniji nadaljuje z zatiranjem kriptografskih podatkov, si je še ena centralna banka okrepila prizadevanja za zmanjšanje uporabe digitalnih sredstev svojih strank.

Natwest Group naj bi omejila dnevni znesek, ki ga lahko stranke pošljejo na borze kriptovalut zaradi zaskrbljenost zaradi naložbenih prevar in prevar. Vendar pa nove omejitve na devizne nakazile niso razkrite.

NatWest je dejal, da so omejitve zasnovane začasno – in v nekaterih primerih plačila določenim podjetjem za kriptoaktive kjer je prišlo do “posebej pomembne stopnje škode, povezane z goljufijami”, bo v celoti blokirana.

“Nimamo veliko časa” za regulacijo kriptografije, pravi guverner Bank of France

Francoski guverner Fran ç ois Villeroy de Galhau je dejal, da bi morala Evropa urediti kripto kot prednostno nalogo ali tvegati digitalna sredstva njene monetarne suverenosti.

Opozoril je, da ima Evropska unija samo “eno ali dve leti” ostalo za vzpostavitev regulativnega okvira za kriptovalute.

“V Evropi moramo premikajte se čim hitreje, «pravi vlada ali dodan.

Najboljše lastnosti kointelegrafa

Londonske vilice vstopijo v testnet na Ethereum, saj težavna bomba vidi zamudo

Ko se Ethereum v Londonu nadgradi na testnem omrežju Ropsten, se pričakovanje mainnet-a za igralce in rudarje povečuje.

Stablecoins pod drobnogledom: USDT stoji ob strani „komercialnih zapisov“

Ali so stabilkovanci dejansko stabilni? Tetherjeva košarica rezervnih sredstev dviguje obrvi, ko se začne nov krog razprave o podpori.

Počasno, vendar ne stabilno: stališče Indije do bitcoinov in kripto se spreminja

Indijska regulativna drža v zvezi s kripto je bila v najboljšem primeru trhla in v najslabšem predsodku, kaj pa Indija dejansko počne s kripto?

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments