17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bitcoin bloke bo kmalu lažje najti za 27% - rudarji se bodo...

Bitcoin bloke bo kmalu lažje najti za 27% – rudarji se bodo najtežje spustili v življenjski dobi BTC

Bitcoin Blocks Will Soon Be 27% Easier to Find — Miners Brace for the Largest Difficulty Drop in BTC's Lifetime

Bitcoin, vodilno kripto sredstvo kar zadeva tržno kapitalizacijo, se je v zadnjih dveh tednih hitrost omrežja kriptovalut znatno zmanjšala. V soboto, 3. julija, bodo težave z rudarjenjem omrežja zabeležile največji padec v zgodovini, saj bo težava zdrsnila za več kot 18%.

Pričakuje se, da bo težava Bitcoinov padla več kot

%

Ta konec tedna naj bi Bitcoin (BTC) doživel največji padec težav, zabeležen med življenjska doba sredstva kripto. V času pisanja tečaja je težava rudarjenja BTC 19 93) bilijonov in naj bi se znižal 27. 04% do sobote zjutraj (EDT). Pri rudarjenju bitcoinov je težava omrežja parameter, ki ohranja konstanten povprečni čas med BTC bloki.

Parameter težavnosti je metrika, ki prikazuje, kako težko je rudariti bitcoin blok in večja kot je težava, več hashpowerja potrebujemo za iskanje bloka.

Bitcoin Blocks Will Soon Be 27% Easier to Find — Miners Brace for the Largest Recorded Difficulty Drop in BTC's Lifetime
Če težava pade mimo 18% v soboto, pričakuje se, da bo približno 14. 54 bilijonov.

Ko so težave z rudarjenjem v omrežju manjše, je rudarjem bitcoinov veliko lažje najti bloke. Težava, ki narašča ob hitri hitrosti, pomeni, da bo moral napadalec zapraviti ogromno sredstev, da bo kršil sistem.

Prihajajoča sprememba težav Bitcoina prihaja v času, ko so kitajski rudarji povedali, naj delujejo drugje, in pretežni ponedeljek je velik del hashpower odšel brez povezave. Med zadnjo spremembo težav BTC na višini bloka 687, 440 junija 13, 2021, globalni hashrate je bil okoli 142. 68 eksahaš na sekundo (EH / s).

Od višine bloka 687, 456, BTC-jev hashrate je spustil 39% do 66. 5 EH / s. Težave z omrežjem Bitcoin so pred prihajajočim padle dvakrat 27% drsanja pričakovano v soboto.

november 2020 in oktober 2011 Pretehtajte največji drsnik bitkoinov v zgodovini

Največji dosedanji padec težav v življenju BTC, je potekal oktobra 30, 2011, dan pred nočjo čarovnic.

Bitcoin Blocks Will Soon Be 27% Easier to Find — Miners Brace for the Largest Recorded Difficulty Drop in BTC's Lifetime
Padec težav v soboto, 3. julija, 2021, bo največji padec v zgodovini Bitcoinov.

Takrat je težava zdrsnila 18. %, na višini bloka BTC 151, 200 kdaj globalni hashrate je bil pičlih 8. 61 terahaš na sekundo (TH / s). Za neko perspektivo danes en sam bitcoin rudar naslednje generacije, ki ga izdelujejo Microbt ali Bitmain ukazi, razpolaga z močjo približno 100 TH / s.

Zanimivo je, da BTC ni videl velikega padca, kot je bil v 2011 do višine bloka 655, 150, posneto 3. novembra, 2020. Takrat lani je težava pri rudarjenju zdrsnila 16. 03% in hashrate je bil okoli 120. 06 EH / s.

Običajno se težave BTC povečajo bolj kot število krat je v svoji življenjski dobi zdrsnil navzdol. Na višini bloka Bitcoin 685, 440, BTC-jeve težave pri rudarjenju so zdrsnile 15. 86% maja 19, ko je bil hashrate približno 150 EH / s.

Blok-časi, ki naj bi se gladili, hašrate naj bi se povečale

Danes 66 .5 EH / s hashrate in trenutni 19. 93 bilijon težavnosti, časi blokov so v povprečju daljši od deset minut. Po spremembi težav z Bitcoinom v soboto se mora čas med bloki v povprečju znova približati približno desetim minutam.

Od junija 19, se je hashrate BTC zelo povečal kot 30 – statistika dnevne hashrate prikazuje mrežno hashpower je bil samo 66 EH / s tisti dan. Sobotna težavna sprememba ne bo le mejnik, temveč bo rudarjem tudi olajšala nadaljnje povečevanje virov.

Kaj menite o spremembi težavnosti rudarjenja, ki naj bi se zgodila v soboto? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Ukraine Shuts Down Illegal Mining Farm With 150 Rigs

Kazakhstan Introduces Surcharge for Electricity Used by Crypto Miners

Oznake v tej zgodbi

16% padec, 2011, 2020, 18% padec, čas blokade, težava BTC, BTC.com, kitajski rudarji, težave, Exahas h, Hahspower, Hashpower, Hashrate, največji padec, največji padec v zgodovini, Mempool, rudarske operacije, rudarski bazeni, omrežne težave, splošni Hashrate, SHA 256 Hashrate

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Btc.com, Bitcoin.com,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments