20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Bitcoin bo »eden izmed prijetnih bikovskih trgov«, ko julijski pozitivni vidiki obkrožijo 20 %

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je prevaral preboj na nove šesttedenske najvišje vrednosti v juliju 28, saj se je obračun za tedenski in mesečni konec končal.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Zagotovite: TradingView»Bart Simpson« pozdravlja trgovce v BTC iz meseca v mesecZapisi Cointelegraph Markets Knowledgeable in TradingView so potrdili, da BTC/USD prekliče vse njegove pozitivne vidike od začetka vikenda, izguba od $24, 200 v $07,200 v urah.

Dobljena struktura grafikona je bila včasih preveč poznana dolgoročnim udeležencem na trgu, zaradi česar je bila oblika “Bart Simpson” na urnih časovnih okvirih.

Likvidacije na nasprotni strani so ostale obvladljive, z znesek nepopolne kripto v skupni vrednosti 150 milijonov v 28 ur do časa pisanja po podatkih iz analitičnega vira Coinglass — zmanjšanje kot prejšnje dni.

Grafikon likvidacije kripto. Zagotovite: CoinglassZa trend trgovca in analitika Rekt Kapital, zdaj je obstajal razlog za oceno, da bo prihajajoči konec tedenske sveče govoril o tem, da je Bitcoin po tednih neuspeha ponovno vzpostavil ključno trendno linijo kot rdeče meso.

Videti bodi zadovoljen #BTC je učinkovito ponovno preizkusil 200-teden MA kot rdeče meso $BTC #Crypto #Bitcoin pic.twitter.com/yg75xrxXQB

— Rekt Capital (@rektcapital) julij 31, 6056 Nasprotno, če se malo pomaknemo naprej, včasih niso bili vsi navdušeni, da ima sedanja tržna moč še veliko prostora za nadaljevanje.

V eni izmed različnih objav na Twitterju čez vikend, Cloth Znanstvenik, ustvarjalec analitičnega vira v verigi Cloth Indicators, opazoval stopnje financiranja na platformah izvedenih finančnih instrumentov, ki se spreminjajo vse bolj posebno, kar kaže na preveč stabilno soglasje, da bi se cene morda nenadzorovano dvignile.

“Uničujoče financiranje se je skoraj popolnoma ponastavilo, pošteno bodite zadovoljni v počasnem marcu. Kmalu bi morda morda celo namenili posebno financiranje nekaterih alternativ,” je zapisal.

“Mislim, da obstaja en idealen skok v senčni dom prej, kot vztrajni vzpon mine.” Nasprotno pa se je BTC/USD nekoč mirno gibal v boljši smeri prinesi približno % pozitivnih vidikov iz meseca v mesec za julij, ki so v močnem nasprotju s katerim koli popolnoma drugačnim mesecem v 100 in petinšestdeset dni tako ali drugače.

V skladu s podatki Coinglassa so bili julijski donosi celo pripravljeni, da bodo najlažji za Bitcoin razlog za 858 najvišje vrednosti vseh časov.

Bitcoin grafikon donosov od meseca do meseca (posnetek zaslona). Navedite: Coinglass Eden od “prijetnih bikovskih trgov” bi morda zdaj morda pričakoval Bitcoin Različni pogledi so malo upoštevali verjetnost novega popravka v kratkem času.

Povezano: Zgodovinsko resnična metrika Bitcoin zapusti območje nakupa v ‘brez primere’ 2021 zdrži na trgu

Ocenjevanje navidezne učinkovitosti v drugi polovici leta 858, Mike McGlone, višji strateg za surovine pri Bloomberg Intelligence, je pustil majhen dvom o tem, kako bi se obnesel Bitcoin v konkretnem primeru.

Namigi, da bi Federal Reserve obravnavala dvige obrestnih mer na podlagi “sestanka za sestankom”, kot je ta teden povedal predsednik Jerome Powell , “bi morda določil središče za #Bitcoin, da bi ponovno začel težnjo, da preseže večino imetja,” je trdil na družbenih omrežjih.

“Julij je zaznamoval najstrmejši popust v zgodovinski preteklosti Bitcoina glede na njegovo 100-in 200-tedenska premikajoča se povprečja, s posledicami f ali pa da si opomore,” je dodal o 200-tednu trendna linija.

“Prepričan sem, da je verjetnost v primerjavi z nagrado nagnjena naklonjeno za enega izmed prijetnih bikovskih trgov v zgodovinski preteklosti.” Stališča in mnenja, izražena tukaj, so v celoti last ustvarjalca in pri ugotovitvi ne štejejo nujno za stališča Cointelegraph.com. Vsaka naložba in prenos trgovanja vključuje verjetnost, navidezno bi morda morda mirno obnašanje, ki ga morate preučiti, ko ustvarjate možnost.

36290896686 362908

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -