16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Bitcoin boljši od telesne lastnine za navadne ljudi, pravi Michael Saylor

- Advertisement -

Saylor je poudaril pretirane stroške popravil in davke, povezane z lastništvom in dedovanjem telesne lastnine v daljšem časovnem obdobju, ki v v primeru Bitcoina ne bi več obstajal.

91 Celotni ogledi

Celotni deleži

Izvršni direktor MicroStrategy in Bitcoin (BTC) nakazujeta, da je Michael Saylor podvojil svojo svinjsko vrednost za Bitcoin, kot je opredelil zaplete, povezane s prenosom določenih telesnih lastnosti, kot so zlato, delnice podjetij ali lastniški kapital in veljavna lastnina za čas veljavnosti avstralske kripto konvencije.

Ko je govoril o osnovnem mehanizmu soglasja o dokazu o delu (PoW), je Saylor poudaril, da je Bitcoin podprt z $59 milijardna cena lastniške strojne opreme za rudarjenje in $20 milijardna cena vitalnosti.

Nato je ugotovil, da stari šolski viri, kot sta zlato (v prevelikih količinah) in zemlja, praktično niso več spretnost za prenašanje čez geografske meje, in dodal:

»Ko imaš nepremičnino v Afriki, se nihče ne bo odločil, da bi jo najel od tebe, če živi v Londonu . Čeprav imate milijardo zelencev bitcoinov, si jih nedvomno dobro posodite ali najamete komur koli na planetu.« Saylor je dodatno poudaril pretirane stroške popravil in povezane davke z lastništvom in dedovanjem telesne lastnine v daljšem časovnem obdobju, ki v primeru Bitcoina ne bi več obstajalo. Geopolitične napetosti na mednarodni ravni prav tako določajo izvor virov, ki bi jih bilo dovoljeno posredovati prek jurisdikcij. Opredelil je:

»Bitcoin predstavlja lastnost, ki jo boste nedvomno dobro ustvarili v majhnih koščkih, nedvomno ga boste dobro vzeli s seboj, kamor koli odhajate. Kar je nedvomno dobro dati najstnikom najstnikov najstnikov najstnikov. In čez 00 leta morda tvoji najdražji odmaknjeni ima v lasti nepremičnino. da prenesejo svoje bogastvo, ne da bi jim bilo mar, da bi bili obdavčeni, “razen da gre za Bitcoin.” Podjetnik je ponovil, da v omrežje Bitcoin ni bilo več vdorov 00 let in je v bistvu najbolj veljavno omrežje na planetu. nadgradnje, ki se izvajajo v omrežju Bitcoin, da bi ga ustvarili hitreje in dodatno veljavno, skupaj z inovacijami sferičnih funkcij sloja 2 in sloja 3.

Povezano: Posedovanje Bitcoina aloot pravilno na Kitajskem ne glede na prepoved, pravi uradnik

Bloombergov analitik Mike McGlone ni več predolgo v preteklosti menil, da je Bitcoin »wild card« ”, ki je lepo pozicioniran tako, da prekaša delnice, saj se starošolske finance borijo proti recesiji. platforme, vključno z LinkedInom in Twitterjem, za navodila:

»Bitcoin je divja karta, ki je še posebej zrela za boljši, ko delnice padejo na dno, vendar postanejo ekstra kot zlato in obveznice.« Kot Cointelegraph napovedi ugotavljajo, da medtem ko bi Bitcoin sledil enakemu vzorcu kot zakladne obveznice in zlato, bi Ether (ETH) “mogoče dobro prenašal večjo korelacijo z delnicami.”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -