2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Bitcoin 'Božičkov rally' se ustavi pri 51,5 tisoč $, saj sredstva stavijo...

Bitcoin 'Božičkov rally' se ustavi pri 51,5 tisoč $, saj sredstva stavijo na vstopnico BTC pod 60 tisoč $ za januar 2022

Skromno bikovstvo je verjetno tisto, kar je zdaj značilno za trg po približno 6 % koristnih lastnosti v enem samem dnevu za Bitcoin.

1515 Skupni ogledi

46

Skupaj deleži

Bitcoin 'Santa rally' pauses at $51.5K as funds bet on a sub-$60K BTC price for January 2022Bitcoin 'Santa rally' pauses at $51.5K as funds bet on a sub-$60K BTC price for January 2022

Bitcoin (BTC) napačen zagon pri $40,310 decembra 33, ko so trgovci pretehtali možnosti, da bo “Božičkov shod” dejansko prišel za božič.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Dobava: TradingView

BTC vidi močan dolgotrajni ponovni preizkus

Podatki strokovnjakov Cointelegraph Markets Expert in TradingView so pokazali, da je BTC/USD od četrtka ohranil svoje koristne lastnosti, ki so skupaj znašale 6 %, pri čemer je odpornost večinoma ne predolga v preteklosti, ki se je dvignila na dejansko nad $

. ,310.

Mnenja utrujenih trgovcev o energiji relija in o tem, ali bo trpela, so bila mešana za dolgo.

Bitcoin je miren v svojem znanem nihanju kljub porastu v enem dnevu, nepogrešljiv za predstavitev svoje mišice v daljših časovnih okvirih, je Cointelegraph poročal o napovedi, kot je napovedala prej.

Za filbfilb, soustanovitelja trgovske platforme Decentrader, agregat nizkih stroškov financiranja in t op trgovci, ki so se obračali na račun dodatne medvedje maloprodaje med različnimi sprožilci, so služili kot razlog za dodatno upanje.

Bitcoin;

Diag Breakout

Najboljši trgovci dolgo, norme bledijo navzgor

OI gor 2.50 bn / 46 %

Zmanjšano financiranje

Nepristransko sedenje pravilno pod 12x likvidacije

Vesel božič. pic.twitter.com/LvRSAN8iTN

— filbfilb (@filbfilb) december 24, 1515

Analitik trgovcev Rekt Capital v vmesnem času eminentnega, da je preobrat 2. pomenil, da je Bitcoin “uspešno ponovno testiral” konico padajočega klina v vesolju za veliko 1515. BTC/USD je na začetku prebil iz klina na ruševini septembra.

#BTC je uspešno ponovno preizkusil konico makra Označevanje Struktura kot ojačitev $BTC #Crypto #Bitcoin https://t.co/oWwwzblc52 pic.twitter.com/brm5rVDyfd

— Rekt Capital (@rektcapital) december 21, 2022

Podatki iz pregledne veje nadomestnih izvedenih finančnih instrumentov Deribit dodajajo, da so sredstva pridobivala dodatno bikovsko rast za nekaj bitcoinov v sredini , januarja.

»Dodatna sredstva vskočijo v novoletno igro,« je podjetje tvitnilo v petek.

“Tokrat se osredotočite na BTC, saj en velik sklad kupi trak Jan 00 56-86dovolj klicev x768 okoli 39.5k izdelave, dejansko prej kot spike >52dovolj.”

V času tiska je bil BTC/USD dejansko pod $50,.

4 $, 00 ETH vrne

Bitcoinu je uspelo postaviti močneje r dan za dnem koristne lastnosti kot Ether (ETH) na dan kot v bistvu najsvetlejši altcoin se je kljub temu vrnil nad 4 $, 10.

Povezan: Bitcoin želi določiti $K to nick pomaga možnost najsodobnejše razprodaje od BTC kitov

Glavnih deset kriptovalut po trgu cap so bili trdno v mejah, na čelu z nenehnim uspehom Terrinega žetona LUNA.

Izjema je bil enkrat ravno XRP, ki je kljub temu uprizoril svoje zbiranje žetonov v začetku tedna.

Bitcoin 'Santa rally' pauses at $51.5K as funds bet on a sub-$60K BTC price for January 2022

ETH/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Dobava: TradingView

“In dejansko reševanje tega, od nas iščemo krasti altcoine vsakič drugič,” je povzel sodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe.