15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Bitcoin bull je ustanovil podjetje za pizze, ki ne sprejema plačil s...

Bitcoin bull je ustanovil podjetje za pizze, ki ne sprejema plačil s kripto

Nekaj ​​dni pred obletnico dneva bitcoin pice je zagovornik Bitcoinov Anthony ‘Pomp’ Pompliano ustanovil picerijo, katere namen je podpora malim podjetjem in Bitcoin Development Fund Fundacije za človekove pravice.

V danes je Pomp dejal, da bo njegova blagovna znamka Bitcoin Pizza začela delovati v desetih ameriških mestih z začetkom v soboto, maja 22. Datum začetka sovpada z 11 obletnico prve uspešno dokumentirane komercialne transakcije kriptovalut za dve pici Papa John – dogodek, ki je zdaj znan kot Bitcoin Pizza Day. Medtem ko ga je Laszlo Hanyecz kupil te pite v 2010, ga je stal 10, 000 Bitcoin (BTC), podjetje Pomp trenutno ne sprejema kripto kot plačilo.

“Tako kot si Bitcoin prizadeva za motenje obstoječih bank, bo Bitcoin Pizza delal tudi za motenje obstoječih korporacijskih picerskih verig,” je dejal Pomp in podvig omenil kot “prvo decentralizirano znamko pice” na spletnem mestu Bitcoin Pizza.

Pomp, ki je znani oboževalec nacionalne franšize za pico Domino, je dejal, da bi Bitcoin Pizza ponujala samo 10, 000 na svoj dan lansiranja v spomin na zgodovinsko transakcijo BTC. Ljubitelji pice lahko izbirajo med različnimi pitami s kripto-tematskimi imeni igre, vključno z Laser Eyes, Satoshi’s Favorite, Lightning Meat, Capital Greens in No Keys, No Cheese.

Dobiček od prvega teden prodaje bo namenjen podpori malim podjetjem – lokalnim picerijam – pa tudi Razvojnemu skladu Bitcoin Fundacije za človekove pravice. Sklad, ki ga je fundacija ustanovila junija 2020, je projekt, osredotočen na zasebnost, katerega namen je podpreti razvijalce, s katerimi je Bitcoin varnejše orodje za aktiviste in novinarje po vsem svetu. Od aprila 15 je Bitcoin sklad za razvoj podelil $ 746 ), 000 v BTC in fiat.

V nekaj urah po objavi je “ Bitcoin Pizza «je bil v trendu na Twitterju v ZDA. Podjetje je na družbenih omrežjih na splošno dobilo pozitivno podporo velikih imen, med njimi Daryla Moreya, predsednika košarkarskih operacij v Philadelphiji 76, izvršnega direktorja Binance Changpeng Zhao, in Kaj je Bitcoin storil podcaster Peter McCormack.

Pridobite okusno pico in ustavite avtoritarno zatiranje – zmaga / zmaga https://t.co/SyxmlLZYg1

— Daryl MorΞy (@dmorey) May 18, 2021

Vendar pa so nekateri, vključno z uporabnikom Twitterja Joelom Valenzuelo in ustanoviteljem Banana Capital Turnerjem Novakom, hitro vprašali, zakaj Pomp na videz ne more sprejeti plačila BTC za pico. Glede na stran za plačilo na spletnem mestu ob objavi sprejemajo samo kreditne kartice.

Ne sprejemate niti Bitcoina (ali kakšen kovanec za plačila? Kako ste vrnili Bitcoin 11 let? Daj no, človek!

– Joel Valenzuela (@ TheDesertLynx) maj 18, 2021

Pomp je Bitcoinov zagovornik kriptokriptov in je dobro znan po tem, da je s svojim podcastom izobraževal druge o financah za BTC. Prepričal je Jima Cramerja, odkritega voditelja CNBC-jevega Mad Moneya, da vlaga v kripto, pa tudi komika Billa Burra in mnogi drugi.

Cointelegraph se je obrnil na Pomp, vendar v času objave ni prejel odgovora.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments