0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Bitcoin Bull Michael Saylor pravi, da FTX Smash lahko poveča prihodek BTC – tukaj je tisto, kar je rekel

- Advertisement -

Michael Saylor. Vir: videoposnetek zaslona, ​​Natalie Brunell / YouTube»Propad FTX

je draga reklama za Bitcoin,« je govoril nekdanji

MicroStrategy

CEO in Bitcoin (BTC) bik Michael Saylor.

V ponedeljkovem tvitu je Saylor trdil, da je edina prihodnost kripto spremembe, ki je de facto izvedljiva, ” nakupovanje in prodaja registriranih digitalnih nepremičnin na reguliranih digitalnih borzah.«

Te komentarje je delil v v luči katastrofalnega propada FTX. V intervjuju za Yahoo Finance je Saylor primerjal zdaj že nekdanjega izvršnega direktorja FTX Sama Bankman-Frieda (SBF) z Jordanom Belfortom, imenovanim “Volk z Wall Highwaya” – ameriškim podjetnikom in nekdanjim borznim posrednikom, ki je v 1999, se je priznal odgovoren za goljufijo in z njo povezana kazniva dejanja v zvezi z manipulacijo borznega trga in vodenjem kotlovnice kot del penny-stock rip -off.

Kot poročajo, je FTX vložil vlogo za poglavje 11 poglavje konec zadnjega tedna.

V tem intervjuju je Saylor govoril o,

“Propad FTX in FTT predstavlja izprijen propad kriptofinančne institucije, ki ga spodbuja inflacijska fiat kriptovaluta.«

Nadalje je trdil, da je velika večina trenutno obstoječih kriptovalut neregistrirani vrednostni papirji, podprti z ničemer, nakupovanje in prodaja na nereguliranih borzah , ki je verjetno lahko v bistvu v bistvu s sedežem na morju. Ti, o katerih je govoril, obožujejo fiat valute. Tudi žetoni dokazov o vložkih (PoS) niso podprti z ničemer, je dodal Saylor. Resno, Ethereum (ETH) je slavno prešel na mehanizem PoS.

Pripisati tej resnici , o katerem je govoril, pri čemer se je skliceval na počakajte na padec FTX,

»Tukaj je preprosto resnično draga lekcija za kripto ekosistem in [on] prilagoditev med kripto in bitcoinom. Prav tukaj bo dejansko funkcionalno za bitcoin, ta zmogljivost pa je trenutek za poučevanje in drugi ljudje spoznavajo nekaj resnično priročnih prednosti iskanja kriptosredstva, ki ga podpira najmočnejša računalniška skupnost na tem področju.«

Vprašan o tem razhajanju med bitcoini in drugimi kriptovalutami ter o tem, kako bo večina od tisočih projektov še naprej obstajala, je Saylor priznal, da “boste podatke o zapisih iskali pri obsežnem pretresu” in da 99 % žetonov brez podpore bo izginilo.

Ni več samo trg tisti, ki bo iztisnil koruptivne projekte, vendar vedno- čedalje večji predpisi bodo prav tako učinkoviti. Saylor je govoril o,

»Ta udarec pospeši regulativni poseg. […] Tukaj se bo dvignilo v

SEC

[US Securities and Exchange Commission] in

CFTC

[Commodity Futures Trading Commission] na nezaslišano višji cena. In dolgotrajna raztrganina popolne spremembe kripto je […] nakupovanje in prodaja registrirane digitalne lastnine na reguliranih borzah.”

Prednosti digitalne spletne strani na spletu je veliko, je dodal. Kljub temu,

»Točna misel, ki se izvaja v neetični, neodgovorni modi, je nemoralna misel. […] To, kar želi spremeniti, je etično zdrava, tehnično zanesljiva in ekonomsko zdrava digitalna lastnina. Sprememba hoče odrasti.

Medtem je Saylor dodal, da BTC zaenkrat prehaja iz častitljivih v močne roke in da obstaja “zelo poseben” institucionalni in vlagateljski interes za razred sredstev.

Tu ni več prvi ko je Saylor delil te podatke o iskanju zapisov, kot je trenutno, se je pridružil CNBC-jevi oddaji ‘Snarl on the Highway’ in trdil, da bi posledica FTX verjetno lahko dobro prinesla dobiček bitcoinu in sprožila nadaljnjo rast kriptovalute.

Ob 9: 18 UTC, BTC je včasih nakupoval in prodajal po $16, 801, 1,3 % več v enem dnevu in navzdol 18% v enem tednu. Medtem je FTT včasih menjaval lastnika pri 1,7 USD navzgor 12 % na dan in navzdol 30.3 % na teden.

____

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -