14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bitcoin Bull Mike Novogratz vztraja, da se je "kripto revolucija zgodila" kljub...

Bitcoin Bull Mike Novogratz vztraja, da se je “kripto revolucija zgodila” kljub padanju cen, likvidaciji

Bitcoin Bull Mike Novogratz Insists 'Crypto Revolution Has Happened' Despite Falling Prices, liquidation

Direktor Galaxy Digital Mike Novogratz pravi da se kljub množičnim razprodajam v širokem naboru kriptovalut zgodba o kripto ni spremenila in “kripto revolucija se je zgodila.” Medtem ko na sedanji trg gleda kot na “likvidacijski dogodek” in nazadovanje, Novogratz še vedno verjame v dolgoročno sprejetje bitcoinov. Kripto revolucija v času likvidacijskega dogodka

Mike Novogratz je ta teden v intervjuju za CNBC delil svoje mnenje o kripto trgu. Potop Bitcoin imenuje “likvidacijski dogodek”, ki se počuti kot kapitulacija.

Generalni direktor Galaxy Digital je že dolgo probitcoin. Po njegovem mnenju bo okrevanje trajalo nekaj časa. “Humpty Dumpty se nikoli ne sestavi v dveh dneh … ko poči,” je menil. »Nekaj ​​časa bo trajalo. Trg se bo utrdil. Nekje bo našlo dno. Upam, da je blizu tukaj. ” Vendar je Novogratz poudaril:

Zgodba ni nikamor šla. Ta kripto revolucija se je zgodila, vendar so to zagotovo ovire za denarnice in bazo vlagateljev. Ljudje so izgubili veliko denarja, zato se bodo prašili.

Komentiranje nedavne raziskave JPMorgan, ki trdi, da vlagatelji se od bitcoinov preusmerjajo v zlato, Novogratz je ostal optimističen glede dolgoročnega sprejetja bitcoinov.

“Vidim gibanje,” je še dejal in dodal, da je zunaj prejšnji mesec z dvema izvršnima direktorjema bank in oba sta bila navdušena nad decentraliziranimi financami (Defi). “Samo vidim neizprosen premik finančnih institucij in tehnoloških podjetij v kripto prostor,” je potrdil.

Novogratz je opozoril na več dejavnikov padca cene bitcoinov v zadnjih tednih, vključno s komentarji direktorja Tesle Elona Muska glede porabe energije pri pridobivanju bitcoinov, potem ko se je Tesla odločil, da ne bo več sprejemal bitcoinov za plačila.

Direktor Galaxy Digital je zaključil:

Veliko več ljudi ima kripto. Kripto je prodrl v žepe po vsej naši družbi in imeli ste splet dogodkov – kombinacija davčnega dne, tvit Elona Muska in še kaj, kjer ste začeli razbijati pozitivnost v cenovni akciji, zdaj pa imamo likvidacijski dogodek .

Ali se strinjate z Mikeom Novogratzom glede bitcoinov in kripto revolucije? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Fund Manager Bill Miller Unfazed by Falling BTC Price, Says Bitcoin Correction Is 'Pretty Routine'

Crypto Prices Consolidate, Analysts Blame Bitcoin Market Rout on 'Overleveraged Positions'

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments