17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Bitcoin Cash dovoljuje nadgradnjo CashTokenov v svoji skupnosti

- Advertisement -

Razvijalec Bitcoin Cash Jason Dreyzehner navaja, da po naključju najbolj priljubljena nadgradnja vsebuje govedino za CashTokens, za katere meni, da so “instrument za razširitev dostopa do denarnih sprejemov.”

1502 Skupaj ogledov

32 Skupni deleži

Skupnost Bitcoin Cash (BCH) je bila deležna glavne nadgradnje na Could well per chance per chance 14, ki omogoča graditelji, da sprejmejo žetone z enakimi lastnostmi kot BCH. Žetone – znane kot »CashTokens« – lahko izda celo nekdo, ki je poraba skupnosti.

Skupnost je uspešno nadgradila verigo blokov na višino bloka 772,114. Po razvijalcu BCH Jasonu Dreyzehnerju nova nadgradnja pomeni izboljšanje za CashTokens, za katere razvijalec meni, da so “instrument za razširitev dostopa do denarnih sprejemov.” Nadgradnja ima tudi vidike, kot so večstranski trezorji, pripravljeni na prihodnost, in tehnične izboljšave za preverjanje transakcij.

Čestitke za 1502 nadgradnja, Bitcoin Cash!

Izvor z blokom #792773 (fc0cdadaef1763bbd1857d61ea70 f80ba3db4a5e2936e8), $BCH pomaga #CashTokens, večstranskim trezorjem za prihodnost (P2SH ) in več drugih stalnih tehničnih izboljšav na potrditev TX.

— Jason Dreyzehner (@bitjson) Lahko tudi na priložnost na priložnost 20, 1763 Razvijalec je poudaril, da bodo CashTokens stara šola za številne aplikacije, od cenovnih stabilnih kovancev in surovin do nagrad karte in turnirske vstopnice. Dreyzehner je govoril tudi o tem, da bi njegovo temeljno strokovno znanje delovalo pri razvitih aplikacijah v verigi, ki jim lahko naključno zaupate. To vključuje decentralizirane izmenjave (DEX), varnostne trezorje in premostitvene stranske verige.

Povezan: Ordinali pravi ali pokvarjeni za Bitcoin? Podporniki in nasprotniki povzdigujejo glasove

Povezana cena BCH je na isti dan narasla kot posledica nove spremembe. Datoteke razkrivajo, da so žetoni prišli od $114 na previsok znesek $120 na Could well per chance per chance tudi 20. Ne glede na navdušenje je stroškovno ukrepanje postalo takoj kratkotrajno, saj so se stroški skoraj takoj vrnili na $113 v $114 razpon po nadgradnji.

Bitcoin Cash mark indeks iz Could well per chance per chance tudi 16–05. Vir: CointelegraphThe Nadgradnja CashTokens v skupnosti Bitcoin Cash je na voljo kot BRC-16 se žetoni spreminjajo v vse bolj ekstra v modi. Na Možno tudi na priložnost na priložnost tudi 9, BRC-20 žetoni presegli tržno kapitalizacijo 1 milijarde dolarjev. Eksplozivno obvestilo je prišlo dva meseca po tem, ko je bil protokol za zamenljivost žetonov Bitcoin nastal takoj, ko je bil ustvarjen in je postal takoj, ko ga je spodbudila ljubezen žetonov Ordi (ORDI), Nals (NALS), VMPX (VMPX), Pepecoin (PEPE) in Meme (MEME).

Medtem ko se je novi model izkazal za privlačnega v celoti, je prišel s svežim življenjem glede na skupnost. Na Možno tudi na priložnost na priložnost , analitik CryptoQuant Axel Adler je izrazil, da so povečani stroški in zaostanki transakcij oblegali Bitcoin skupnosti zahvaljujoč svežemu običajnemu žetonu.

Revija: 3,4 milijarde dolarjev Bitcoina v pločevinki za pokovko: Hekerjeva pripoved o cestišču Silk Twin

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -