22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Bitcoin čisti ozračje in pomaga ohranjati zaključene zločince: ameriška senatorka Cynthia Lummis

- Advertisement -

Ameriška republikanska senatorka Cynthia Lummis iz Wyominga je imela klepet ob kaminu z ustanoviteljem in izvršnim direktorjem Zbornice za digitalno trgovino, Perianne Tiresome, prav skozi Bitcoin 2023 priložnost v Miamiju na Can 19.

Zadeve dialoga so bile pomembnost Bitcoina (BTC) za nacionalno in vitalno varnost ZDA ter prihajajoče predpise v zvezi s kriptovalutami, verigo blokov in povezanimi uporabnimi znanostmi.

Lummis je ureditev Bitcoina in povezanih uporabnih znanosti opisal kot varnostno areno po vsej državi. Izrazila je mnenje, da so bile oblasti ZDA neodgovorne s svojim dolgom in so Bitcoin postavile kot decentralizirano varno varno sredstvo za državljane:

»V bistvu sem vznemirjena, ker se zbledimo v še eno zgornjo mejo dolga. razprava o tem, da bomo imeli izbiro, da ob prekinitvi dvignemo zgornjo mejo dolga do te mere, da bodo naša strastna sredstva presegla količino denarja, ki ga porabimo za zaščito po vsej državi. Gre torej za vsedržavno varnostno prizorišče.« Senatorka je jasno povedala, da je po njenem mnenju sedanji izzivi v zvezi s prenosom sredstev, ki so ugodna za Bitcoin, lahko dodatno zagotovili tisto, kar je dojeto kot pomanjkanje podrobnosti ali pomanjkanje izobrazbe, kot pa res utemeljeni pomisleki.

Ko je Lummis nagovoril gledalce kot popolnega, se je pošalil: »Čeprav vsi veste, da ko je FTX propadel, so imeli nič bitcoinov, je na stotine staršev v Washingtonu DC, ki povezujejo podjetja z digitalnimi virov, združujejo Bitcoin z drugimi kriptovalutami.«

Lummisova upa, da bo predlog zakona, ki ga imata ona in mlajša sodobna senatorka iz Yorka Kirsten Gillibrand, pripravila kot celovit zakonodajni ukrep o kriptovalutah, počakal kot katalizator za očitno alternativo . Kljub temu pa dva senatorja v koraku z Lummisom čakata, da pokukata, kako račun, ki se predloži v stanovanju in se nanaša na stabilne kovance, deluje prej kot uvedba njihovega blaga.

Lummisova je bila videti optimistična, ko se je sklicevala na možnosti zakona, pri čemer je kot nujni del navedla resnično dejstvo, da je Gillibrandova delala v senatnem odboru, ki je nadzoroval ceno trgovanja s terminskimi pogodbami na blago, medtem ko je bila sama članica odbora s pregledom vrednostnih papirjev in alternativne cene.

Tiresome, ustanoviteljica in izvršna direktorica Zbornice za digitalno trgovino, je pogovor preusmerila na rudarjenje in poudarila, da članstvo njenega podjetja predstavlja več kot 50 % stopnje zgoščevanja Bitcoina v ZDA in da je bilo veliko njenih strank zaskrbljenih zaradi predlaganega 19 % davka na rudarjenje, ki ga je objavilo Belo stanovanje, ne predolgo do zdaj.

Ko je omenil žvižganje, ki ga zahtevajo davki, je Lummis prešel v posmeh v navijanje tako, da se je zgolj odzval z: »No, želim si, da bi začel z izjavo, da se to ne bo zgodilo. ” Nato je ponovila, da je več članov kongresa marljivo sodelovalo s sosesko digitalnih virov, da bi bilo očitno, da bodo sledili čudoviti predpisi.

Ko je navedel dodaten pomen zgolj pridobivanja predpisov, je Lummis to temo zagotovo opisal kot temo varnosti po vsej državi, tokrat pa dodal, da je za vzdušje prav tako ključno, da država izkoristi Bitcoin smer rudarjenja:

»Ena izmed dobrih prednosti rudarjenja bitcoinov je, da če pravilno vrtate nafto in bencin in je oddaljena od drugih naftnih in bencinskih vrtin, bencin v ozračje, dokler ne boste pripeljali cevovoda, da ga priključite. No, medtem ko se to odzračuje, boste operacijo rudarjenja Bitcoinov vlekli v prikolico, uporabili odzračeni metan za rudarjenje svojih Bitcoinov in se borili proti temu, da bi ta bencin odšel v ozračje.” Senator je dodal: “Bitcoin čisti ozračje,” ob dodatnem navdušenju gledalcev. Govorila je tudi o tem, da bi lahko rudarjenje bitcoinov naključno morda izginilo kot programska oprema za stabilizacijo mreže vitalnosti, pri čemer je poudarila, da se lahko rudarske operacije naključno morda povečajo ali zmanjšajo, da bi bile očitno pravilne oblike porazdelitve vitalnosti.

Lummis je pri razlagi, zakaj so bile ameriške oblasti zadržane pri spodbujanju uporabne znanosti o bitcoinih, opozoril na mnenje kongresa, da so “Bitcoin in kriptovalute izginili za zaporniške dejavnosti.”

»Poskušali smo poučiti člane kongresa, da bodo podjetja zadovoljna. Chainalysis lahko v bistvu razreši kazniva dejanja, ki so manj zapletena z bitcoini in kriptovalutami, kot bi jih z ameriškimi dolarji,« je pojasnil Lummis in dodal, »vendar obstajajo mirno od nas, da si tega ne predstavljamo.” Nadalje je poudarila, da bi spodbujanje bitcoinov in povezanih tehnoloških izboljšav, kot je rudarjenje, v mednarodni državi oslabilo zmožnosti izvajanja predpisov ZDA, da se pojavljajo v vedno večjem izboru digitalnega sveta.

Journal: Musk namiguje, da bo tožil Microsoft, US Accumulate. želi Genslerja odpustiti in dodatno

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -