2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bitcoin črni petek: Bitpay razkriva seznam trgovcev, ki ponujajo popuste in posebne...

Bitcoin črni petek: Bitpay razkriva seznam trgovcev, ki ponujajo popuste in posebne promocije

Bitcoin Black Friday: Bitpay Reveals List of Merchants Offering Discounts and Special Promotions

Medtem ko so kriptovalute videle svoje vrednosti se je v zadnjih treh mesecih znatno povečalo, saj bodo mnogi imetniki digitalnih sredstev svoje žetone porabili za praznična darila in ponudbe črnega petka. Bitcoin črni petek bo novembra 26. leto in podjetje za kriptoplačila Bitpay je objavilo vrsto trgovcev, ki bodo kupcem ponujali ponudbe, ki plačujejo z digitalnimi sredstvi.

Trgovci Bitpay ponujajo ponudbe za črni petek

Največji svetovni ponudnik plačil s kriptovalutami Bitpay je razkril številne trgovce, s katerimi je podjetje v partnerstvu, ki bodo ponujali ponudbe za črno Petkovi nakupovalci, ki raje plačujejo s kriptovalutami. Bitcoin Black Friday se praznuje že leta in bitcoinerji so bili vedno na lovu za posebnimi ponudbami vsako leto, ko pridejo. Bitpay je razkril množico trgovcev s posebnimi ponudbami, vendar bodo nekatere promocije predstavljene med tednom zahvalnega dne do petka.

Bitpay trgovci, ki letos sodelujejo na črnem petku, vključujejo Ace Draguljarji (20 % izbranih artiklov), Preprodajalec plemenitih kovin Apmex bo strankam dal gotovinsko ceno, ko bodo plačali v kriptovalutih. Ko stranka kupi darilno kartico e-fast €300 pri Fast Private Jet, podjetje ga bo nadgradilo na 1 € . Stephen Pair, izvršni direktor pri Bitpayu, je pojasnil, da podjetje vidi veliko strank, ki težijo k uporabi kripto plačil.

»Vidimo, da je toliko potrošnikov, ki želijo živeti s kripto in ta praznični čas nam je ponovno ponudil odlično priložnost za podporo potrošnikom, ki želijo nakupovati, in trgovcem, ki sprejemajo plačila s kriptovalutami,« je Pair pojasnil med objavo trgovcev na črni petek. »Ker cena bitcoina še naprej narašča skupaj z bitcoin cash, ethereumom, litecoinom in dogeom, kripto navdušenci iščejo način, kako unovčiti in porabiti svoj zaslužek za praznična darila, trgovci Bitpay pa želijo pritegniti nove kupce v tej praznični sezoni nakupov. ,” je dodal par.

Ponudbe od Newegg, Sonic Electronix, Pacsun, Wrist Aficionado

Poleg tega je Bitpay napovedal, da bo Hostkey dal 11% popusta na posebne načrte namenskih strežnikov, Jomashop.com bo vzel $70 popust za vsak $1, nakup z uporabo Bitpay. Priljubljena e-trgovina

Newegg

bo dala 20% popust na izbrana naročila nad $) , in trgovina z mladinskimi oblačili Pacsun bo tudi ta petek ponudil posebne ponudbe za stranke Bitpay. Potrošniki Bitpay, ki kupujejo pri Sonic Electronix, bodo prijavljeni za nadgradnjo avtomobilskega avdio paketa in $11 Darilna kartica Sonic Electronix. Poleg tega Wrist Aficionado ponuja strankam, ki porabijo $K, $300 na celotnem spletnem mestu za vse izdelke.

Poleg trgovcev Bitpaya bo spletni portal bitcoinblackfriday.com imel tudi posebne ponudbe in promocije za nakupovalce na črni petek, ki želijo porabiti bitcoin. V času pisanja, ponudbe bitcoinblackfriday.com trenutno niso na voljo in obstaja sporočilo, ki pravi: “prihaja kmalu.” Bitpay sam ponuja tudi posebno ponudbo za kripto kartico podjetja samo za rezidente ZDA, saj bo kartico ponudil brezplačno na črni petek. Celoten seznam trgovcev Bitpay lahko najdete tako, da obiščete Bitpay Merchant Directory.

Oznake v tej zgodbi

Ace Jewelers, Apmex, Bitcoin Black Friday, Bitcoin Payments, BitPay, Bitpay Merchants, Black Friday, Black Friday Deals, Potrošniki, kripto plačila, Fast Private Jet, Hostkey, Jomashop.com, Newegg, Pacsun, Sonic Electronix, Stephen Par, ljubitelj zapestja

Kaj menite o prihajajočih ponudbah za črni petek in seznamu Bitpay trgovcev, ki ponujajo promocije? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

El Salvador to Issue $1 Billion Bitcoin Bond to Fund 'Bitcoin City'

Zasluge za slike1869962086: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments