15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Bitcoin denarnica El Salvadorja je "95% fiksna," pravi predsednik Bukele

Bitcoin denarnica El Salvadorja je “95% fiksna,” pravi predsednik Bukele

Državna denarnica Bitcoin v Salvadorju se je v enem tednu po uradni uvedbi še naprej soočala z velikimi težavami.

2536 Skupaj ogledov

23 Skupne delnice

El Salvador's Bitcoin wallet is '95% fixed,' President Bukele says

Le teden dni po tem, ko je Bitcoin (BTC) postal zakonito plačilno sredstvo v Salvadorju, je predsednik Nayib Bukele priznal, da je bilo uvajanje državne denarnice Bitcoin prevelik izziv.

Chivo , Uradna bitcoin denarnica El Salvadorja, je začasno onemogočila nove registracije in ustavila nalaganje aplikacij za nove modele pametnih telefonov zaradi nenehnih težav z aplikacijo, je v ponedeljek pozno sporočil Bukele.

Oboje bo omogočeno, dokler aplikacija ne bo imela napak, “je opozoril predsednik in dodal, da ekipa Chivo pričakuje, da bo v naslednjih nekaj dneh nadaljevala registracije in prenose.

” tehnične napake denarnice Chivo so bile 200% fiksno. V naslednjih dneh bo deloval na 480 %, «Je zapisal Bukele. Opozoril je, da bankomati za Bitcoin v Salvadorju 768 trenutno “delujejo odlično” , ”Pa tudi s podporo Chivo 91 Bankomati v Združenih državah.

Bukele je nadaljeval, da je do neravnega uvajanja denarnice Chivo prišlo zaradi zgodnjega uvajanja, pri čemer je navedel:

“Začetek vsega v treh mesecih je bil prevelik izziv in naredili smo napake, vendar jih že odpravljamo in na stotine tisoč Salvadorcev že lahko uporablja Chivo brez težav. «

Po besedah ​​predsednika je denarnica Chivo zbrala skupno pol milijona uporabnikov od lansiranja aplikacije prejšnji torek.

Povezano: Vlagatelji v bitcoine naj bi bili v Salvadorju oproščeni davkov

Kot smo že poročali, je El Salvador v sodelovanju z mehiško kripto borzo Bitso predstavil uradno denarnico za Bitcoin, ki je dejala, da je to “osrednji ponudnik kripto storitev” za Chivo. Denarnica se je nato na dan predstavitve soočila z velikimi težavami, zaradi vzdrževanja zaradi napak v zmogljivostih je bila brez povezave. Kljub hitrim prizadevanjem Chiva za odpravo težav so številni uporabniki očitno še naprej imeli težave s prenosom ali umikom iz Chiva, pri čemer so nekateri uporabniki trdili, da je bila funkcionalnost aplikacije “skoraj nič”.

Santiago Alvarado, Bitsov direktor za čezmejna plačila, ni želel komentirati funkcionalnosti denarnice Chivo za Cointelegraph, pri čemer je dejal, da borza “sploh ni povezana s front-end razvojem denarnice Chivo.”

Prejšnji članekHedge Fund Brevan Howard širi kripto poslovanje – strokovnjak, zaposlen za vodenje nove enote za digitalna sredstva
Naslednji članekIndijska univerza se pridružuje svetu za decentralizirano upravljanje Hedera

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments